Reprobedne 8 ohm

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Reprobedne 8 ohm

Příspěvek od Jarroo »

Chalani dajte typ na reprobedne 8 ohm 3-4 pásmové mám zosík 100 Wat JVC AX-Z911 k nemu reprobedne Videoton Dc 2580 /údajne boli vyrobené v licencii AKAI/,pred 6 rokmi som dal vymeniť na basákoch blany,hrajú sice dosť dobre,ale chcel by som niečo lepšie.,alebo mám byť s nimi spokojný?

Jaro

boxer

Re: Reprobedne 8 ohm

Příspěvek od boxer »

Jaro, buď spokojný. Raději.

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

Nebo bys měl naznačit, jak moc jsi ochotný pustit prasátku (s financemi) žilou...

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Viackrát som sa snažil zohnať JVC SX911 ,ale zohnať ich je riadna fuška. tu je link :https://www.google.sk/search?q=JVC+SX91 ... 3xBwpXM%3A

Lechos ,pozeral som tie JVC repro "drevené membrány",ale zdá sa mi,že je to set na 5 kanál,ja počúvam ,len dva kanály,inak dik za typ.
Neviem no čo som pozeral na on line inzertnych predajov, tak okolo 200 Euro za pár repro už vyzerajú dosť dobre.,je ich dosť. Nové nechcem kúpiť v "nay" som videl YAMAHY za 535 Euro pár.,bohvie ako sa mi nepáčili.

Inak Dinossaurjr, neber to ako moju chválu ,ale za posledný rok a pol čo som prestaval celú zostavu,tak som do toho už vrazil tak asi 1800 Euro,v podstate som už na konci mojich predstáv, chýba mi už,len DAT recorder samozrejme JVC,ale uvažujem nad tým či ho vôbec budem potrebovať ,nemám vinil,snáď asi 10-15 starých LP.a to je všetko,jedine by som ho kúpil na nahrávky hudby z DVD koncertov, a možno tie reprobedne.,to sa neviem rozhodnuť či meniť,alebo nie? inak tie videotony nehrajú zle!.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

ty dřevěné repráky JVC neber vážně, je to kuriozita k oživení diskuze a jeden ví jak dopadly...
pokud lpíš za zn. JVC tak ze starší produkce stoji za zvážení model SX-E7WDE/BKE v odstínu skříně ořech (W) i čerň (B) nebo PS-97BKE, tuctové mittelklasse sloupáky pak SP-X990 BKE, bass-reflex

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Ok pozriem sa na to v akých cenách to najdem na Ebay apod.,niečo som našiel vo Švajčiarsku,vyzerajú dobre.

https://www.ricardo.ch/kaufen/audio-tv- ... 781126726/

Odpovědět