Ahoj lidi,
mám prosbu na případné majitele Quadral Amun, případně Montan nebo ostatních v této serii Phonologue.
Jsem z Rakovníka a rád bych si je někde poslechl.
Pokud by se někdo ochotný našel budu Vám moc vděčný.
Máte někdo doma Quadral Amun?
Re: Máte někdo doma Quadral Amun?
Ahoj. Montany prodávám. Přijeď.
MStokr zavinac seznam.cz
MStokr zavinac seznam.cz
Ahoj Papolius,
já vím tvůj inzerát sem zaregistroval, ale 21tis je už přes můj rozpočet bohužel a upřímě už bazíruju i nad barvou dýhy a líbí se mi tmavé dřevo. Pokud by ti ovšem nevadilo, že bych si je přijel jen poslechnout budu rád.
já vím tvůj inzerát sem zaregistroval, ale 21tis je už přes můj rozpočet bohužel a upřímě už bazíruju i nad barvou dýhy a líbí se mi tmavé dřevo. Pokud by ti ovšem nevadilo, že bych si je přijel jen poslechnout budu rád.
Čau Hansy, čím to plánuješ krmit? Viz tvůj popisek? Měl jsem Quadral Shogun a Vulkan a obojí hrálo DOST slušně na cenovku za jakou se dají tyto kousky nyní pořídit a hlavně, když jsem slyšel současnou produkci kolem 35-50k Kč tak za málo peněz hodně muziky. Předpokládám, že máš spadeno na ty Amuny z Děčína . Spárované zesilovače s Quadral byly NAD216THX, Onkyo Integra (typ už nevím), AKAI AM65 a nakonec Xindak 6800(08). Vulkány šly bohužel brzy z paneláku, neseděla mi akustika a krmení si zasloužily také lepší, ale finance mě limitovaly. Škoda, přednes páskového výškáče a hlavně "rozlišení" při tichém poslechu je u těhle beden super a to nemluvím jaký je to krásný kus nábytku (70kg/kus ).
Naposledy upravil(a) koudy42 dne 01 zář 2015 08:52, celkem upraveno 1 x.
Koudy42 ano uhádl si zrovna člověk z Děčína je ten samý co mi před nějakými roky prodal stávající Monitor Audio 14 Gold.
A krmit bych to chtěl stávajícím stereo zesilovačem JVC AX-1100, doufám že to zvládne ukočírovat. Docela mu věřím není to žádné ořezávátko
A krmit bych to chtěl stávajícím stereo zesilovačem JVC AX-1100, doufám že to zvládne ukočírovat. Docela mu věřím není to žádné ořezávátko
Na Amuny by měl stačit, i když neznám jeho projev a jak umí ukočírovat basovou složku. U Montan a Vulkanu by to chtělo určitě něco lepšího. S Xindakem hrály Shoguny pěkně od podlahy, ale to bude i díky prvním 20W v "áčku". Tak pak dej vědět jak si pořídil, ale rozhodně půjde o povedené bedny, jen cena je trošku našponovaná, přesto ke konkrétnímu typu (uzavřenka s páskáčem) akceptovatelná.
Hans1983- Ahoj. Klidně přijeď, rád pomůžu. Doufám, že se nadchneš a repro si i koupíš:-) A třeba dám i slevu. Montany jsou SAMOZŘEJMĚ náročnější na akustiku jelikož jdou od 23Hz nejen na papíru. Ozvi se co nejdřív kdy by ses stavil ať Tě nacpu do kalendáře.