Jake repro ?
Re: Jake repro ?
JOJO,tyhle vintage stroje a nejen od této značky,pokud to jsou ty z nevyšších modelů a jsou v cajku mají velkou cenu.Lidem co je oživují a dokáží je repasovat fandím a obdivuji je.
ROTEL především zesilovače dobře vymyšlené rychlé zvukově živé ,zaplatitelné. Konečně se najde někdo kdo o tom snad něco ví a může napsat ,akustika další zajímavé a nanejvýš důležité téma. Vážně se nemůžeme vy__at - na to AUKRO ,ceny atd. ? Osobně by mě zajímal názor pána - na nové řady těchto zesilovačů levných integr. i dražších dělenců.( "oficialní" umístění v testech a žebříčcích je mi známo)
Asi narážíš na to, že umístění v žebříčcích velkých a známějších recenzních plátků bude vždy poplatné ceně a ne až tak skutečnosti. Nedovedu si představit, že by konkurence dopustila nějakému 1000€ strojku vyšplhat se mezi 2500€ a naopak samotný výrobce pád k 500€ pozicím. Jednak by už takový hodnotitel žádný výrobek příště k ošahání nedostal, ale hlavně by výrobce samotnou recenzi před otisknutím neodsouhlasil.
ale ba, stereophile.com nemá problém zvukovo zaradiť "lacnejšie" kúsky medzi také, ktorých cena sa pohybuje aj od 10 000€ vyššie, ak na to tie stroje majú. Ešte to aj dokonca zdôvodnia a dajú k tomu "$$$" značku, že daný produkt zvukom vysoko prevyšuje konkurenciu v danej cenovej kategórii. Samozrejme, podľa nich.dkdkdk píše:Asi narážíš na to, že umístění v žebříčcích velkých a známějších recenzních plátků bude vždy poplatné ceně a ne až tak skutečnosti. Nedovedu si představit, že by konkurence dopustila nějakému 1000€ strojku vyšplhat se mezi 2500€ a naopak samotný výrobce pád k 500€ pozicím. Jednak by už takový hodnotitel žádný výrobek příště k ošahání nedostal, ale hlavně by výrobce samotnou recenzi před otisknutím neodsouhlasil.
Snáď nie sú podplatení výrobcami lacnejších komponentov
Jedu si poslechnout Mission 794, tak uvidime jak si to s rotelem sedne....
Doreseno, porizeny Mission 794
Gratulace k reprosoustavám, jak to slyšíš po týdnu "zabydlení"? Co jsi měl předtím za repro?
Jamo e350, takze hruza, repro jsem zatim slysel, jen u pana u ktereho jsem bedny kupoval, musim rict, ze bedny jsou ve 100% stavu v cernem klaviru, krasa trochu jsem si splnil detsky sen.... na sestave nad c370 a cd Vincent to hralo moc pekne, ale rekl bych, ze bedny snesou lepsi krmeni (muj rotel, casem dva)
Mam celkem narocnou praci, takze jsem zatim bohuzel nezapojil. Do toho resim novy hifi stolek od znameho truhlare, takze az to vse bude, tak to poskladam, nafotim a budu chrochtat blahem.,,,,
Mam celkem narocnou praci, takze jsem zatim bohuzel nezapojil. Do toho resim novy hifi stolek od znameho truhlare, takze az to vse bude, tak to poskladam, nafotim a budu chrochtat blahem.,,,,
Máš plán, to je dobře. Já bych nevydržel se na nový komponent jen koukat a čekat, obdivuji .
Vydrzim a odmena bude sladka, vsechno si koupit umi kazdej s hifi je to jako se zenskou, kdo si pocka toho sladka odmena nemine....
...a spokojen stejně nikdy nebude, to v povaze lidské jest
Ale jo, ne ze bych nebyl zmlsanej, to jsem ale kruta realita zivota, ze nejsem milionar je proste, tak jak je.....mam jeste par planu se sestavou a pak to bude konecna. Mozna jednou do baraku jeste DK