Jake repro ?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jake repro ?

Příspěvek od Leony5 »

*thumbs up* JOJO,tyhle vintage stroje a nejen od této značky,pokud to jsou ty z nevyšších modelů a jsou v cajku mají velkou cenu.Lidem co je oživují a dokáží je repasovat fandím a obdivuji je. *thumbs up*

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

ROTEL především zesilovače dobře vymyšlené rychlé zvukově živé ,zaplatitelné. *thumbs up* Konečně se najde někdo kdo o tom snad něco ví a může napsat ,akustika další zajímavé a nanejvýš důležité téma. *thumbs up* Vážně se nemůžeme vy__at - na to AUKRO ,ceny atd. ? Osobně by mě zajímal názor pána - na nové řady těchto zesilovačů levných integr. i dražších dělenců.( "oficialní" umístění v testech a žebříčcích je mi známo)

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Asi narážíš na to, že umístění v žebříčcích velkých a známějších recenzních plátků bude vždy poplatné ceně a ne až tak skutečnosti. Nedovedu si představit, že by konkurence dopustila nějakému 1000€ strojku vyšplhat se mezi 2500€ a naopak samotný výrobce pád k 500€ pozicím. Jednak by už takový hodnotitel žádný výrobek příště k ošahání nedostal, ale hlavně by výrobce samotnou recenzi před otisknutím neodsouhlasil.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

dkdkdk píše:Asi narážíš na to, že umístění v žebříčcích velkých a známějších recenzních plátků bude vždy poplatné ceně a ne až tak skutečnosti. Nedovedu si představit, že by konkurence dopustila nějakému 1000€ strojku vyšplhat se mezi 2500€ a naopak samotný výrobce pád k 500€ pozicím. Jednak by už takový hodnotitel žádný výrobek příště k ošahání nedostal, ale hlavně by výrobce samotnou recenzi před otisknutím neodsouhlasil.
ale ba, stereophile.com nemá problém zvukovo zaradiť "lacnejšie" kúsky medzi také, ktorých cena sa pohybuje aj od 10 000€ vyššie, ak na to tie stroje majú. Ešte to aj dokonca zdôvodnia a dajú k tomu "$$$" značku, že daný produkt zvukom vysoko prevyšuje konkurenciu v danej cenovej kategórii. Samozrejme, podľa nich.

Snáď nie sú podplatení výrobcami lacnejších komponentov :D

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Jedu si poslechnout Mission 794, tak uvidime jak si to s rotelem sedne....

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Doreseno, porizeny Mission 794 :)

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Gratulace k reprosoustavám, jak to slyšíš po týdnu "zabydlení"? Co jsi měl předtím za repro?

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Jamo e350, takze hruza, repro jsem zatim slysel, jen u pana u ktereho jsem bedny kupoval, musim rict, ze bedny jsou ve 100% stavu v cernem klaviru, krasa :) trochu jsem si splnil detsky sen.... na sestave nad c370 a cd Vincent to hralo moc pekne, ale rekl bych, ze bedny snesou lepsi krmeni (muj rotel, casem dva) :D
Mam celkem narocnou praci, takze jsem zatim bohuzel nezapojil. Do toho resim novy hifi stolek od znameho truhlare, takze az to vse bude, tak to poskladam, nafotim a budu chrochtat blahem.,,,, *jupi*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Máš plán, to je dobře. Já bych nevydržel se na nový komponent jen koukat a čekat, obdivuji *2thumbsup*.

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Vydrzim a odmena bude sladka, vsechno si koupit umi kazdej :) s hifi je to jako se zenskou, kdo si pocka toho sladka odmena nemine.... *hura*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

...a spokojen stejně nikdy nebude, to v povaze lidské jest

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Ale jo, ne ze bych nebyl zmlsanej, to jsem *hura* ale kruta realita zivota, ze nejsem milionar je proste, tak jak je.....mam jeste par planu se sestavou a pak to bude konecna. Mozna jednou do baraku jeste DK *sunglases*

Odpovědět