Bi-Wiring - Zlepšenie alebo mýtus?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Bi-Wiring - Zlepšenie alebo mýtus?

Příspěvek od šeďour »

Ne, nemáš pravdu, špatně jsi to pochopil.Tou Felicií jsem neměl na mysli kabel, ale hifi aparát, ke kterýmu se ta silikonová čtyřka připojuje.Pokud po připojení kabelu s jinou konstrukcí nenastane žádnej posun ve zvuku, tak už nemá cenu dál hledat.

Ale zjevně si to každej přebere jak chce.Například z mýho příspěvku vyvodí, že něco podsouvám.To mě nenapadlo.
kabelguru.cz

skypi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skypi »

Ne, pochopil jsem to správně. I tvůj další okecávací příspěvek o tom svědčí...

MuVo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MuVo »

OK pristupujem na to ze môj zosilňovač od mcintoshu a repraky Sonus Faber Olympica 3 sú ta Felícia.
A tam asi bude problém, ostatní majú Mercedesy, kde je všetko počuť, ideálne rozdielom triedy, všetko sa vždy spevňuje, priestor sa rozširuje, sklidnuje, výkon zvyšuje - pozor - výmenou kábla.
Tak každý má právo na názor, však :lol:

Homeopati by vedeli rozprávať alebo mamičky z modrého koníka pijúci savo, atď... *2thumbsup*

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

Za me osobne je to o repro a jak je resena vyhybka uvnitr. Procetl jsem tuto diskuzi od pocatku a nenasel jednoznacnou odpoved. Skoro jsem znejistel, ze se na bi-wiring vykaslu. Ale nakonec jsem se u mých Linn Nexus 250 ( https://zstereo.co.uk/2014/12/25/linn-nexus-ls250/) rozhodl pro demontaz propojek a zapojeni bi-wiring.
Uz jen proto, ze u techto repro to na zahranicnich (http://www.audioreview.com/product/spea ... nexus.html) primo doporucovali. A jeste, ze jsem se nenechal rozviklat touto diskuzi, prinos je jasne znatelny. Vse nadherne oddelilo a projasnilo a rozdelilo. Netusil jsem, ze je tam jeste takova rezerva a posun ve zvuku. Takze za me osobne velky palec nahoru.

Odpovědět