Aura R6
Aura R6
Protože mě v poslední době popadla nostalgická Auronálada, napadlo mě, že bych do třetice všeho dobrého nahradil své prachbídné Technicsy sd-cd120 Aurma R6. Jsou za v podstatě bakšiš, kdybych chtěl drátovat, umožňují bi-wiring, tuším před lety s nimi Janda vyhrál konkurs na ozvučení Dvořákovy síně. Zajímaly by mě vaše názory na ně, jestli má taková změna aspoň trocha smysl.

Re: Aura R6
Zcela otevřeně - jsou to mizerné bedny, ale nekvality SB-CD 120 asi nedosáhnou. To jsou totiž bedny, které já v rámci "značkových" řadím mezi úplně nejhorší, řekněme do poslední pětky.
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Měl jsem regálovky R4 (Tesla ARN 5608 a ARV 168) uzavřenka, uvnitř jen kondík, igelit, tuhá konstrukce s povrchovou úpravou a ty hrály výborně. Po laborování s umístěním se mi povedlo docílit i předozadního prostoru a lokalizace. Měly asi jedny z nejlepších osazení reproduktorů od Tesla.
R6 budou osazeny ARV 16x a ARN 660x , je to taky uzavřenka. Předpoklám, že budou hrát líp než Technics. Zkus je zkušebně umístit do prostoru od stěn //třeba na polstrované židle//, aby měly horní basák ve výši uší
Jakou mají výhybku a o jaký model se jedná ? Má vzadu cedulku černou nebo světlou ? Podle basáku - černou.
R6 budou osazeny ARV 16x a ARN 660x , je to taky uzavřenka. Předpoklám, že budou hrát líp než Technics. Zkus je zkušebně umístit do prostoru od stěn //třeba na polstrované židle//, aby měly horní basák ve výši uší

Jakou mají výhybku a o jaký model se jedná ? Má vzadu cedulku černou nebo světlou ? Podle basáku - černou.
Já jsem je ještě neviděl, jen tu fotku a o té si myslím, že je stejně "ilustrační" z webu. Chtěl jsem je jet dneska okouknout, ale asi se na to vykašlu, jak to tak čtu.
Ja byt tebou, vemu do auta tve Technicsy a zajel bych je porovnat, pak uvidis sam, kazdy ma jine naroky a taky se libi kazdemu neco jineho, treba ti zrovna sednou a budes rad, ze ses projel je poslechnout 

Bohužel, stojí v nějakým bazáru, takže podobné hrátky (tak, aby to mělo aspoň jakýs takýs smysl) jsou neprůchodné.
Dinosaurjr: Takže hrály výborně v rozporu se všemi fyzikálními zákony i praktickými zkušenostmi? Ano, kombinace reproduktorů byla jedna z mála použitelných u Tesly, ovšem "výhybka" v podobě kondíku to zase celé zabila, o igelitu nemluvě.