Vyber cd prehravaca.
Vyber cd prehravaca.
Mam Yamaha CDX530E.Chcel by som nieco lepsie.Mam vyhliadnute NAD C515,NAD C546,Denon DCD 1015,Denon DCD 1550AR.Ktory poradite pripadne preco?Ma to vôbec zmysel v porovnani s Yamahou?Polepsil by som si-zvukovo?Pocuvam rock,dzes,vazna hudba.Zosik mam Yamaha A1020,repro Pioneer CS-E530.
Re: Vyber cd prehravaca.
Vybral bych si Denon DCD 1550AR.
OK.Dakujem.
z uvedeneho tiez ten Denon DCD 1550AR. Ak by si vsak narazil niekde na DCD3000 (je to technicky identicky CD player s DCD S10 mkI) - chod do toho - zvukovo je este vcelku vyrazne lepsi ako ten 1550AR. proti CDX53O bude zvuk hlavne prirodzenejsi (DCD3000 som niekoko rokov mal, pred nim som mal asi prave rok 1550AR)
Z vlastní zkušenosti, neb jsem jej měl, bych doporučil méně obvyklou, ale precizní značku Copland (Dánkso), model 822. Vynikající zvuk, prosotor, detail, navíc precizní provedení.
A jako variantu C.E.C. 3300, TL51Z. Hladký, téměř analogový neagresivní zvuk.
Měl jsem kdysi vyhlášený Denon 1290 a výměna za CEC (v té době 3100) byl neskutečný skok nahoru.
A jako variantu C.E.C. 3300, TL51Z. Hladký, téměř analogový neagresivní zvuk.
Měl jsem kdysi vyhlášený Denon 1290 a výměna za CEC (v té době 3100) byl neskutečný skok nahoru.
....ne každý rozpozná ty "neskutečný skoky"
Tazatel zveřejnil názvy zvažovaných CD přehrávačů, na které má pravděpodobně vyčleněn určitý obnos, takže držme se "zadání"
Tazatel zveřejnil názvy zvažovaných CD přehrávačů, na které má pravděpodobně vyčleněn určitý obnos, takže držme se "zadání"
OK. V tom případě nepůjde o krok nahoru, ale o krok bokem.Ramones píše:....ne každý rozpozná ty "neskutečný skoky"