Mám implementovaný Sirius3 do levného a "nehifi kombajnu" Marantz UD5007 a nechal jsem u Vrány repasovat i Luxmana L530 a jsem maximálně spokojen . Ale pravda je, že po dobu repase jsem měl půjčený jeho zesilovač CASSIOPEA a ten hrál jednoznačně ještě líp. Takže je docela možné, že až se mi doma bude povalovat zbytečný svazek Masaryků, půjde Luxman do inzerce a Cassiopea bude horkým kandidátem. Ale to jen tak brzo nebude, mám teď jiné prioritysekal píše:Také jsem si toho všiml. A netýká se to jen CD přehrávačů, ale i v menší míře (u Vrány repasovaných) zesilovačů.boxer píše:Je zajímavé, a pro mne (zatím) nepochopitelné, že drtivá většina lidí, (aspoň těch, kteří se o to podělili) si nechala implementovat (nějaký) modul Casei do tu dražšího, tu ještě dražšího´přehrávače. byli nadmíru spokojeni. Ovšem zanedlouho (odhadem po dvou třech měsících) se těch přehrávačů zbavovala.
Stejně tak věřím, že existují lépe hrající CD, ale opět bude potřeba sáhnout podstatně hlouběji do kapsy a rozhodně by na to těch 14tis, co jsem investoval do Sirius 3, nestačilo.
A k jeho poslechovce - vřele doporučuji, já tam nedávno poslouchal upravené REVEL f208 společně se Sroll a byl to fakt zážitek