ukládat, zálohovat ve FLAC, ale jak poslouchat ?

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Milan_
Kontaktovat uživatele:

Re: ukládat, zálohovat ve FLAC, ale jak poslouchat ?

Příspěvek od Milan_ »

hi-fi calvus píše:proč když ukládám jen 4x originální nosiče na kterých není žádná známka používání, viz ty moje se mi někdy stane, že se tam začnou opravovat chyby a rychlost se zpomalí na 0,1 ?!
Předpokládám, že ti to dělá vždycky úplně na konci stopy... nejsou to chyby, je to jen synchronizace.
A k těm mezerám, záleží na firmwaru přehrávače. U takových těch kombajnů je přehrávání hudebních cd spíše doplňková věc (většina např. úplně ignoruje indexy, preemfázi atd.)

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

eee... pri grabovani na pomalou rychlost je asi neco spatne nastaveno... ja kdyz zapnu grabovani (ripping) tak to jede synchronizovane docela rychle...dle kvality cd...cca 10-vyse... kdysi mi to take jelo pod 1x a min... ale myslim si, ze byl problem u nastaveni cd/dvd mechaniky..., ale ted vam nenapisu kde zda buffer ci hardware, ponevadz to je mooooc dlouho co to blblo...

Pri vypalovani z nera to jest ze souboru na cd... zadat uzivatelsky mod... Oznacit vsechny skladby, zadat vsem 0sec. pri vypalovani tracku... a pak oznacit jen tu prvni a popripade i nektere u ktere chcete mezeru a tam zadate cca 3sec.. Jsou i jine programky.....

Obrázek takze tato indexace se neresi ??... nevim jak u koho, ale me to pise
track2 index 1 ; pak track2 index2 az 4 ; pak track3 index1 ; ...takze jsem myslel, ze se jedna o tuto indexaci... a prozatim se resi stopy - tracky rad bych take celkem vedel zda jde neco udelat...
a mimoto.. u jednoho cd mam 20sec prestavku... proste klas. odpocet -20sec k nule nez zacne skladba...
asi toto lze udelat mezi skladbama jedine pri vypaleni image... nebo za letu -jinak ze souboru nehrozi...

Milan_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan_ »

Není index jako index. Indexy, který se používají jako "značka" někde během stopy se značí číslem 2,3,4 atd. Index 0 a index 1 bývá na většině cdček. index 0 značí začátek mezery a index 1 začátek stopy. Takže to co je mezi indexem 0 a indexem 1 je mezera mezi stopama, ale není to ta 2s mezera kterou vkládá mezi stopy např. Nero, není to "digitální ticho/digitální nula"(to se značí v cue jako pregap), je to normálně kousek stopy. Většina programů když grabuje zvlášť jednotlivý stopy z cd, tak ukládá právě tuto část mezi indexem 0 a 1 na konec předchozí stopy, i EAC je tak defaultně nastavený, ale je možnost to změnit... proto je lepší dělat image disku + cue sheet, aby nedocházelo k zbytečným nejasnostem co se stalo s mezerama (s těmi částmi stop mezi indexem 0 a 1).

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

Ahoj, asi se ptam mimo mísu ale jak dostávat flac na normál cd ? Něco se vypéct daří a něco mi program hlásí že není připravené cd a pod...z mp3 to jde ale to je mizerie. Ne všechny cd která chci si můžu dovolit a ne vše je k sehnání. Poradíte prosím jak postupovat ve win8 ? Díky.

Odar

Příspěvek od Odar »

Problem cislo 1) - nie je FLAC, ako FLAC. Aky FLAC? Potrebujes FLAC 44,1/16. Iny do CD Audia nevypalis.

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

JJ, super už to mám, ono to nebylo ve flacu ale nějaký HD, ikonky byly stejný ale nešlo to pálit... Stáhl jsem jinej odkaz a starý pán Cohen už se točí... Děkuju moc *2thumbsup*

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

pánové hledejte rozdíl
Obrázek
Obrázek
Obrázek
nemohu si stěžovat pánové.

Odpovědět