Tidal vs. MusicCast (Yamaha)

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
hd1727
Kontaktovat uživatele:

Tidal vs. MusicCast (Yamaha)

Příspěvek od hd1727 »

Ahoj, zajímalo by mě, jak Vám funguje Tidal přes MusicCast. Když v MusicCast (na androidu) pustím Tidal, tak se otevře podaplikace, kde lze přehrávat věci z Tidalu, ale kde jsou funkce Tidalu značně ořezané a design odpovídá aplikaci MusicCast. Když si ale stejně tak pustím Spotify, tak se mi otevře plnohodnotná původní aplikace a hudbu pouštím z ní.
Funguje Vám to stejně, nebo je nějaký fígl, jak přes MusicCast spustit a využívat plnohodnotný Tidal?

hotovyrado
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal vs. MusicCast (Yamaha)

Příspěvek od hotovyrado »

MusicCast muá v sobě jak říkáš, ořezané funkce Tidalu a sám o sobě bez aplikace Tidal ovládá, naproti tomu u Spotify MC jen odkáže na apku Spotify (tak jako například ikona mmesengeru vpravo nakoře ve Facebooku spustí Messenger)...

Možná by bylo řešením nainstaloval do telefonu apku Tidal a bude to fungovat stejně jako u Spotify, ne?

EDIT... vyzkoušel jsem to... android apka Tidal umí přehrávat jen v mobilu, případně přes Bluetooth na externí zařízení, s MusicCastem se vůbec neumí spojit... totéž platí o Musiccastu a aplikaci Deezer... ale ono to tak i sama Yamaha prezentuje, že MC streamuje se Spotify, zbylé platformy nikde Yamaha nepropaguje... asi, kdo maže, ten jede....

Na druhou stranu když máš zařízení s MC, máš bezpochyby v zařízení i BT, ne?

hotovyrado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotovyrado »

Jeden dotaz.... když si zakoupím Tidal HIFI, tak MusicCast streamuje HiFi kvalitu? On totiž ten oddíl Tidal v MC je tak primitivní, že nikde nevidím vlastnosti svého předplatného a kvalitu nahrávek už vůbec ne

Martin_AQ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_AQ »

Poznámka ke Spotify - donedávno šlo pustit Spotify do Yamahy přímo z aplikace v telefonu nebo v počítači, nedávno to přestalo fungovat.
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno

Mima
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Mima »

V aplikaci MusicCast na Yamaze R-N803D informace o kvalitě je....:-)Obrázek
Přílohy
Screenshot_20201207_112332_com.yamaha.av.musiccastcontroller.jpg

Mima
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Mima »

Tak ještě upřesním. Musí být zapnuto v nastavení MusicCastu. Nevím jestli je default, nebo jsem zapínal...
Přílohy
Screenshot_20201216_101334_com.yamaha.av.musiccastcontroller.jpg

Odpovědět