Streamer a poslech rádia

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Streamer a poslech rádia

Příspěvek od Leony5 »

Už asi půl roku vlastním Cocktail Audio x40. Doposud jsem ho používal k poslechu z interního HDD a FM rádia. Na PC jsem byl zvyklí poslouchat SuperStereo 5, a 7, rádia v 24/96, a také Rádio BluesFlac 16/44,1. Dnes jsem se nudil, zapnul WiFi na x 40, a napsal do vyhledávače aplikace rádií airable Tune názvy těchto skvělých stanic, a už si je užívám v plné kvalitě. Proč to zde píši ? Máte někdo podobné zkušenosti se stremováním rádií v Hi-Res, nebo v CD kvalitě ? Zvuk těchto stanic je opravdu kvalitní oproti Mp3. Pokud posloucháte zajímavé stanice v kvalitě 16/44,1 nebo vyšší, dejte sem název stanice. díky.

ayman
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Streamer a poslech rádia

Příspěvek od ayman »

Radio Paradise ( Main mix , Mellow, mix, Rock, Global)
Cityradio

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

JB radio2 - FLAC 48K 16B *palec* paráda. Rádia od aymana jsou na mém streameru Mp3

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Largo, tak to je super, moc ti děkuji. A hlavně to pomůže ostatním kteří chtějí poslouchat kvalitní rádia. *palec*

Maxpower
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Maxpower »

Díky, přes Foobar paráda! Je tam i Čro, který se přes jejich přehrávač nedá poslouchat...

Prouky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prouky »

Ahoj, neporadil by mně někdo, jak je možné přehrát tato skvělá rádia na streameru WiiM Pro Plus, který jsem teď pořídil a jsem úplný začátečník ve streamování?

Kofim
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kofim »

Ahoj, podívej se v aplikaci wiim home, pokud nenajdeš (nepředpokládám), pak na stránky rádií a pusť to přes jeho chromecast (případně bluetooth).

Odpovědět