Spotify vs Tidal - Silvestrovský rozstřel
Re: Spotify vs Tidal - Silvestrovský rozstřel
Ďakujem, nejako som to nevedel, všetko to smerovalo len k tomu ako ukončiť trial.
Ešte raz ďakujem
Ešte raz ďakujem
Oboje stojí za prd.
co z toho stoji za prd podla teba? zvuk alebo prostredie alebo oboje?
prostředí, na vyhledávání hudby a podobné hudby je nejlepší youtube. Tyhle služby ti nabízejí nepřehledný bordel, řazení, vůbec ovladatelnost nula, neumí to ovládat hlasitost. Za ty prachy je amazon přes HEOS naprostá špička, i když nad ním taky zuřím.
Na Spotify se da nastavit stejna hlasitost u ruznych skladeb dokonce ve trech úrovních a regulovat primo z mobilu i pres PC.
To Marantz umí taky a má také tři úrovně. Co tam máš dál ?
Ja teda nevim, ale HEOS mi neprijde zadnej zazrak. Normalni multiroom system jak MusicCast, BluOS, atd. a ta integrace streaming sluzeb v tom je uplne zakladni. Ja na tom jel Tidal, Amazon (HD?) nevim, ale stvalo me to a presel jsem na Roon.
Neumí ovládat hlasitost zařízení, které je přehrává. Teda umí, ale musí se vlízt kamsi dovnitř spotify, neumí to přímo z heosu.
Tak to sorry, z heos nemam zkusenost...
Tak že by se i Spotify rozhoupalo?...cd kvalita zřejmě ještě letos.
Dotekomanie.cz: Spotify HiFi nabídne nejvyšší kvalitu poslechu.
https://dotekomanie.cz/2021/02/spotify- ... -poslechu/
Dotekomanie.cz: Spotify HiFi nabídne nejvyšší kvalitu poslechu.
https://dotekomanie.cz/2021/02/spotify- ... -poslechu/
Někdo se tam probudil, nicméně u mě už to Spotify nadobro prohrálo a nevrátím se, ač jsem při přechodu k Deezeru kvůli hifi chtěl, Deezer mi i přes nějaké nedostatky vyhovuje daleko víc.
Co na tom posloucháte ?
Mám z toho normálně depky.
Dám si vyhledat: "Ricci e poveri made in italy" = nic nenalezeno.
Vyhlédem si to přes gogole: " Ricchi e poveri made in italy" - ok nalezeno 300 druhů té jedné písničky a ani jedna není ta kterou chci přehrát. Dva dny jsem hledal tu pravou.
Dám Miley Cyrus Midnight sky, ok tam není co řešit.
Dám si Abba, ok, aplhavile, ok. ATB, barcode brothers, Sandru
Dám si ...
furt musím jak kretén psát a vyhledávát další a další písničku, nikdy to nepřehraje podobnou. Nějaká historie nebo vlastní playlist ? zapomeň.
Ok vyhledal jsem dost starých i dost nových písniček, dám doporučované písničky, ty alespoň hrajou za sebou a schválně jsem si to otevřel ať vam napíšu přesně co tam mám, teď hned aktuálně k puštění:
U2 - With or without you... ? WTF? to já neposlouchám.
Eingma Retur to innocence ?? co ?
Toto - Africa ???
Cranberries Linger ????
Lady Gaga ???????
a teď začnou pro mě naprosto neznámí interpreti ze kterých se mi chce zvracet:
Don Henley, Journey, Tones And I, Chris Isak, Chris McLachlan, Foreigner, Tehe bangels ??????
WTF? Co to je? Kdo to je? Proč mi to chce přehrát ? V životě jsem o těchto zpěvácích a skupinách neslyšel, v životě jsem neposlouchal, nevyhledal a nechci je poslouchat protože to s hudbou nemá nic společného.
Tomu říkáte hudební server? Tohle má nějakou oblibu?
ZA TOHLE MÁM PLATIT ?
Je jedno jestli to je spotify, dezzer, amazon nebo tidal, všude je to samý pořád dokola. A do toho vám ještě dají nějaký černošský písničky, z toho úplně teču a mám sto chutí to roztřískat.
Mám z toho normálně depky.
Dám si vyhledat: "Ricci e poveri made in italy" = nic nenalezeno.
Vyhlédem si to přes gogole: " Ricchi e poveri made in italy" - ok nalezeno 300 druhů té jedné písničky a ani jedna není ta kterou chci přehrát. Dva dny jsem hledal tu pravou.
Dám Miley Cyrus Midnight sky, ok tam není co řešit.
Dám si Abba, ok, aplhavile, ok. ATB, barcode brothers, Sandru
Dám si ...
furt musím jak kretén psát a vyhledávát další a další písničku, nikdy to nepřehraje podobnou. Nějaká historie nebo vlastní playlist ? zapomeň.
Ok vyhledal jsem dost starých i dost nových písniček, dám doporučované písničky, ty alespoň hrajou za sebou a schválně jsem si to otevřel ať vam napíšu přesně co tam mám, teď hned aktuálně k puštění:
U2 - With or without you... ? WTF? to já neposlouchám.
Eingma Retur to innocence ?? co ?
Toto - Africa ???
Cranberries Linger ????
Lady Gaga ???????
a teď začnou pro mě naprosto neznámí interpreti ze kterých se mi chce zvracet:
Don Henley, Journey, Tones And I, Chris Isak, Chris McLachlan, Foreigner, Tehe bangels ??????
WTF? Co to je? Kdo to je? Proč mi to chce přehrát ? V životě jsem o těchto zpěvácích a skupinách neslyšel, v životě jsem neposlouchal, nevyhledal a nechci je poslouchat protože to s hudbou nemá nic společného.
Tomu říkáte hudební server? Tohle má nějakou oblibu?
ZA TOHLE MÁM PLATIT ?
Je jedno jestli to je spotify, dezzer, amazon nebo tidal, všude je to samý pořád dokola. A do toho vám ještě dají nějaký černošský písničky, z toho úplně teču a mám sto chutí to roztřískat.
Pan je vylozeny demokrat
Muerte, spustim spotify, schválně to napíšu blbě jak ty, tedy konkrétně "ricci e"...., správná kapela se objeví okamžitě a bez chyby, pak stačí ťuknout "ma".....a celej song, jak má bejt, nalezen hned na první pokus.
V tvém případě doporučuju, aby jsi, až si pudeš píchnout k veterináři ten novičok proti covidu, požádal felčara, jestli by ti do druhýho ramene nehvízdnul ještě přeočkování proti vzteklině...první dávka ti evidentně nezabrala .
V tvém případě doporučuju, aby jsi, až si pudeš píchnout k veterináři ten novičok proti covidu, požádal felčara, jestli by ti do druhýho ramene nehvízdnul ještě přeočkování proti vzteklině...první dávka ti evidentně nezabrala .