Spotify vs Tidal - Silvestrovský rozstřel
Re: Spotify vs Tidal - Silvestrovský rozstřel
mě to tam prostě nenajde sorry jako. A když to najdu tak to najde 300 písniček a jen jedna jediná je ta nejlepší verze a tu najít je prostě dva dny hledání.
A ke zbytku se nevyjádříš ? Že ti tam cpe kraviny které nechceš poslouchat ? to je OK, že si tam nemůžeš udělat vlastní playlist taky nic ?
Nejde aby si reciever přehrával písničky z disku třeba z nějakého NASu ?
A ke zbytku se nevyjádříš ? Že ti tam cpe kraviny které nechceš poslouchat ? to je OK, že si tam nemůžeš udělat vlastní playlist taky nic ?
Nejde aby si reciever přehrával písničky z disku třeba z nějakého NASu ?
To je zajímavý, že desítkám milionů lidí na světě to skvěle funguje a zrovna tobě ne. Problém bude asi jinde, nemyslíš?
Muerte, jestli ti nejde udělat na spotify (zřejmě jako jedinýmu v celém širém světě) vlastní playlist, je zřejmě na čase, vrazit do "jukeboxu" taky ňákou tu kačku a nespolíhat jenom na free verzi v mobilu.
Tohle mě přesně vždycky fascinuje, to je jako bych jel se stanem k rybníku a divil se, že nemám pětihvězdičkový all inclusive jako u moře. Ale přece za to nebudu platit ale chci to.
měl jsem bezplatnou zkušební licenci VIP nebo co, takže jestli je ona špatná a osekaná je věcí spotify ne moje.
Tak ono je vždycky pohodlnější poflusat v ničem nepochybivšího dodavatele služby (spotify), než si přiznat, že jsem ignorant, že?
elMuerte poslouchej, mě se to nějak prostě celý nezdá, teď bez emocí, to že ti nejde udělat playlist je nějaký divný, když si klikneš dole na Tvoje knihovna, tak pak nahoře máš velkou kolonku VYTVOŔit PLAYLIST, tak v čem je problém? I to vyhledávání, v tom našeptávači to hned naskakuje i když to píšu s chybama a to mám teď jen gratis verzi protože jsem přešel na Deezer. A to, že ti to navrhuje písničky, který nechceš je zpočátku uplně normální. Kolik umělců jsi si uložil do knihovny? Máš tam vůbec nějaký? Musíš u umělce kliknout SLEDOVAT. Já jich mám u Deezeru 470. Pokud tam máš třeba jen 10 umělců, tak ti to bude zcela náhodně vybírat cokoliv odkukoliv. Musíš si označovat srdíčkem skladby, který se ti líbí, to je zcela zásadní a důležitý!!! nebo "skryt tuto skladbu" pokud to není podle tvýho gusta a už ti to hrát nebude. Ukládat si alba a playlisty. Musíš prostě tomu věnovat trochu času, NAUČIT to tvůj styl vkus a styl. To není děd vševěd, je to robot, chápeš co ti chci říct?
Spotify má jeden z nejlepších algoritmů, když se nebudeš vztekat a budeš tomu věnovat trochu času a dělat co jsem ti napsal, tak budeš maximálně spokojenej a za měsíc psát jak je to dokonalý. Pokud ne, tak je chyba v tobě.
Já jsem na to přišel, vy jste totiž totálně mimo. Vy se tu celou dobu bavíte o samostatné aplikaci Spotify a já se tu celou dobu bavím o HEOSu.
Hurá problém vyřešen nainstalováním SAMOSTATNÉ aplikace.
Hurá mám vlastní play list.
Hurá mám konečně podobné písničky.
Hurá konečně soft který funguje.
Hurá, až na to že přehrává tu samou reklamu každý tři písničky a ještě víc hlasitě než písničky, ale nejspíš to přežiju. Protože za to platit nemíním, protože vesměs to nikdy neposlouchám tak dlouho aby mě to začlo srát.
Takže se příště vyjadřujete pořádně, čekal jsem že poradíte, že to nemám používat přes HEOS. To stejný amazon, samostatná palikace úplně něco jiného. nechápu proč Marantz doporučuje používat HEOS ?
Hurá problém vyřešen nainstalováním SAMOSTATNÉ aplikace.
Hurá mám vlastní play list.
Hurá mám konečně podobné písničky.
Hurá konečně soft který funguje.
Hurá, až na to že přehrává tu samou reklamu každý tři písničky a ještě víc hlasitě než písničky, ale nejspíš to přežiju. Protože za to platit nemíním, protože vesměs to nikdy neposlouchám tak dlouho aby mě to začlo srát.
Takže se příště vyjadřujete pořádně, čekal jsem že poradíte, že to nemám používat přes HEOS. To stejný amazon, samostatná palikace úplně něco jiného. nechápu proč Marantz doporučuje používat HEOS ?
Ještě nám vynadej, člověk se ti snaží pomoct a ty místo abys poděkoval tak svojí zoufalou neschopnost ještě házíš na nás. Příště si vezmi prášek na uklidnění a zformuluj dotaz jako dospělej člověk. A samozřejmě, proč bys za Spotify dal 150,- kč měsíčně, to radši budeš poslouchat shit kvalitu a do toho nějaký přiblblý reklamy, velkej milovník hudby asi nebudeš. Jedno CD stojí dvakrát tolik a tady máš za pár korun přístup ke všemu, ale to, jak jsi se tady projevil a tvůj vděk hovoří za vše. Pochybuju, že tady s tebou bude ještě někdo komunikovat. Nazdar.
ayman,
nech ho bejt, je to jen přihlouplej provokatér napříč vláknama, kterej si bohužel myslí, jak je teď neskonale vtipnej a asi mu ani nedochází, že je jenom extrémně trapnej...ostatně jako každej takovej "lůzr".
nech ho bejt, je to jen přihlouplej provokatér napříč vláknama, kterej si bohužel myslí, jak je teď neskonale vtipnej a asi mu ani nedochází, že je jenom extrémně trapnej...ostatně jako každej takovej "lůzr".
Bla bla bla
Bazi já neumím číst a ty zase nevíš jak funguje dolby atmos.
šit kvalitu, sorry jako, mezi premiovou a obyčejnou kvalitou nepoznám rozdíl. Jsme jen obyčejný uživatel.
Bazi já neumím číst a ty zase nevíš jak funguje dolby atmos.
šit kvalitu, sorry jako, mezi premiovou a obyčejnou kvalitou nepoznám rozdíl. Jsme jen obyčejný uživatel.
Ano jsem d...l, proto jsem se domluvil s kamošem a zaplatil jsem 75Kč za zkur*enej Spotify protože youtube music neumí streamovat na reciever.
Moje zkušenost s nezaplaceným Spotify je strašná, dám si do playlistu Barcode Brothers Flute a ještě jsem ji označil za oblíbenou, za celý týden nezahrála ani jednou, stejně jako Miley Cyrus Midnight Sky. Zato moje hudba byla poskládána takto:
Alphavile
Roxete
Alphavile
Reklama
Roxete
Alphavile
Roxete
Alphavile
Mám zapnuté náhodné přehrávání a mám tam různé interprety. Nechápu proč to takto dělá.
Teď testuji tu placenou verzi a je to chlup lepší, konečně přehrál i veronicas a scooter, tak to čumím, za 75Kč ti přehraju písničku kteoru máš v playlistu, čuč na to.
Zkoušel jsem na mobilu ten youtube music a hned mi nabídl Van Buurena. Hned první písničku !!! Pár písniček a hned věděl a nabídl mi tématickou písničku.
Chápeš to?
Ne nechápeš, protože jsi v zajetí novodobých ubohých služeb.
Nicméně jsem zjistil, že existuje nějakej čip, který dokáže přehrávat písničky z NASu přes reciever, takže si ho míním pořídit, ten měsíc se Spotify přežiju, pak to zruším a už nikdy nechci slyšet o těchto platformách, který chtějí diktovat co já mám poslouchat.
Hlavní myšlenka je totiž v tom, že z mýho disku mi nikdo žádnou písničku nesebere a né že někdo rozhodne o tom, že nějaký zpěvák měl kdysi nějaký auto s konfederační vlajkou namalovanou na střeše a proto ho smažeme. Váš názor je mi celkem putna.
Moje zkušenost s nezaplaceným Spotify je strašná, dám si do playlistu Barcode Brothers Flute a ještě jsem ji označil za oblíbenou, za celý týden nezahrála ani jednou, stejně jako Miley Cyrus Midnight Sky. Zato moje hudba byla poskládána takto:
Alphavile
Roxete
Alphavile
Reklama
Roxete
Alphavile
Roxete
Alphavile
Mám zapnuté náhodné přehrávání a mám tam různé interprety. Nechápu proč to takto dělá.
Teď testuji tu placenou verzi a je to chlup lepší, konečně přehrál i veronicas a scooter, tak to čumím, za 75Kč ti přehraju písničku kteoru máš v playlistu, čuč na to.
Zkoušel jsem na mobilu ten youtube music a hned mi nabídl Van Buurena. Hned první písničku !!! Pár písniček a hned věděl a nabídl mi tématickou písničku.
Chápeš to?
Ne nechápeš, protože jsi v zajetí novodobých ubohých služeb.
Nicméně jsem zjistil, že existuje nějakej čip, který dokáže přehrávat písničky z NASu přes reciever, takže si ho míním pořídit, ten měsíc se Spotify přežiju, pak to zruším a už nikdy nechci slyšet o těchto platformách, který chtějí diktovat co já mám poslouchat.
Hlavní myšlenka je totiž v tom, že z mýho disku mi nikdo žádnou písničku nesebere a né že někdo rozhodne o tom, že nějaký zpěvák měl kdysi nějaký auto s konfederační vlajkou namalovanou na střeše a proto ho smažeme. Váš názor je mi celkem putna.
- konferencier
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak teda slušne. Alphaville a Roxette sú skvelí, algoritmus není sprostý, chce Ti napraviť vkus.