S.M.S.L. SU-10

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

S.M.S.L. SU-10

Příspěvek od Tomáš »

Na HiFiGo měli docela velké letní slevy,tak jsem si udělal radost a objednal si za už docela rozumný peníz DAC SMSL SU-10.Na ASR je hodnocen jako jeden z nejlepších,zvláště,co se dynamiky týče.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ew.38415/
Aby ne,výborné napájení,2 procesory ES Sabre 9038 Pro
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Chci ho připojit k CD transportu,tak uvidíme,ovladače nebudu potřebovat.Je tam prý trošku nějaký problém s upgradem firmware,ptal jsem se na hifigo,ale psali mi,ať tam nechám,co tam je,myslím,že to berou přímo s fabriky,tak by tam mohl být ten nejnovější.
Jak ale píšou současní majitelé,stejně člověk nepozná,co za číslo firm. tam je nainstalován :ugeek:

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: S.M.S.L. SU-10

Příspěvek od fox »

Recenze jsou velmi dobré. Dej potom vědět, jak hraje.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Jak máš ošetřeno placení daně a cla?

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Vždy tou pomalejší dopravou Priority shipping

Option 3. Priority shipping
If we marked it is with all tax and duty paid, all tax and duty are prepaid to carrier by HiFiGo before shipping, so you dont need to pay any tax or duty when you get it.
přeloženo
Možnost 3. Přednostní doprava
Pokud jsme označili, že je to se zaplacenou daní a clem, všechny daně a clo jsou před odesláním předplaceny přepravci prostřednictvím HiFiGo, takže když je dostanete, nemusíte platit žádnou daň ani clo.
Evropa (se zaplacenými všemi daněmi a clem, doprava zdarma nad 300 USD)
2. Rakousko, Nizozemsko, Maďarsko, Portugalsko, Polsko, Belgie, Česko, Dánsko, Řecko, Irsko, Lucembursko, Slovensko, Švédsko, Bulharsko, Finsko, Slovinsko, Lotyšsko, Malta, Norsko: 1-3 týdny, prům.2 týdny ( k nám to šlo vždy spíš 3-4 týdny).

Kupoval jsem tam několikrát,drahý sluchátka HIFIMAN Anada,Gustarda(už jsem ho prodal),vždy v pohodě,bez DPH,cla vždy to nakonec přišlo PPL,víc,než u nich jsem nikdy navíc nic neplatil. :D

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Tomas nejake subjektivne dojmy proti tomu DAC- u co si mal predtym? (aky Gustard?)

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pekny kousek, uz jsem ho skoro objednaval po precteni zkusenosti majitelu a recenzi, ale nakonec jsem dal prednost R2R. To co dokazalo SMSL namackat do 1000$ je neskutecne a snad by nemel hrat ani typicky "ESS Sabracky". Uzivej *palec*.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

blesk666 píše:
21 čer 2023 18:40
Tomas nejake subjektivne dojmy proti tomu DAC- u co si mal predtym? (aky Gustard?)
Tiež ma to zaujima, Tomáš, ak môžeš napíš niečo k tomu, prosím..

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Ještě to nemám doma,počítám tak do tří týdnů

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Tak už to asi bude brzy doma.Cesty HifiGo jsou nevyzpytatelný,protože tenkrát to nepřijde PPL,ale asi poštou jako balík do ruky.
Odesílatel Ecologistic Dobrovíz,to je u letiště V.Havla,co jsou sklady Amazonu a asi centrum pašování číňanů :D
Včera mi to vyskočilo z mobilu
Obrázek

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Ja teda nevim, ale nebylo by to lepsi koupit treba pres francouzsky audiophonics? Postovny se tam snizilo a i se standard delivery to mas v patek doma, kdyz to v pondeli objednas...

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Tady to stálo 17 *2thumbsup*

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Hlavně, aby se ti to nepokazilo, nebo nedorazilo porouchané. Nedovedu si představit reklamaci v Číně. Já bych to taky raději pořídil v Evropě se zárukou, i když to asi vyjde dráž. Za služby a klidný spánek se musí zaplatit.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Za 17k to je hodne slusna cena, taky bych premyslel. Ale u techhle veci mam rad, kdyz mam moznost to do 14 dnu vratit, jinak to vyzkouset moc nejde, coz u toho hifigo nevim jestli je vubec mozny stihnout. I u tech audiophonics treba trva tyden, nez to posta doruci zpatky, tak ani v tomhle pripade na testovani moc casu neni.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

Není co stíhat, lhůta 14 dní běží od chvíle kdy převezmeš balík se zbožím, do chvíle kdy vyrozumíš prodejce o odstoupení od smlouvy (třeba mailem), takže to zboží můžeš mít doma 14 dní čistýho času. V jiných státech se to možná bude lišit, ale takhle to platí v ČR.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ano maji to podchycene co se tyka doruceni, mel jsem to tak take, tracker ala Cina a zbozi za tyden doruceno z Anglie. Pak bohuzel dopis od Fedexu za 3 tydny ohledne celniho, ale porad udana cena zbozi 50$, takze zadne DPH *thumbs up*. Ohledne zaruku, vec vkusu, reklamace = zaslani do Ciny tzn. balicek cca 2000Kc, takze se to porad vyplati.

Odpovědět