Qobuz Studio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Qobuz Studio

Příspěvek od koudy42 »

Treba si Ficko rad pusti streamovanou hudbu na poradne aparature, cili naridi dotovat Qobuz, aby ho zajistil na SVK *2thumbsup*.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Na toto som nepomyslel. Aj tato Ficova strategia je mozna. Len aby nedali prednost ruskemu Yandexu:)))

Tomcat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomcat »

Mate nekdo Qobuz na iPhone? jak to stáhnout z Apple Appstoru, když tam pro CR není k dispozici? díky

Booker
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Booker »

Jedině si založit nové Apple ID v zemi kde je qobuz dostupný a s tím se pak přihlásit do App Store. Jinak nějakou aplikaci jako mConnect, pokud není k dispozici třeba roon ARC.

Tomcat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomcat »

mConnect pouzivam..Qobuz jsem chtěl do auta, popr. když nejsem doma na streameru.. asi budu muset založit ještě jedno Apple ID :-(

Korina33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korina33 »

Mohl by mi prosím někdo říct, jaké nároky na internetové připojení má quobuz?? Používám v současné době Tidal hifi plus a začalo se mi sekat přehrávání. Mám připojení cca 40Mb/s

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Qobuz doporučuje více než 10 Mb/s, viz: https://help.qobuz.com/en/articles/1014 ... -in-hi-res

Jinak si odhadem myslím, že 40 Mb/s by ti mělo na Tidal stačit. Když tak mě někdo opravte. Nemáš nějaký jiný problém?

Korina33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korina33 »

netuším, změnil jsem příjem internetu ze sim karty na drát připojil jsem streamer cambridge Azur 851N napřímo kabelem na modem s začíná se to sekat....

octavius
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od octavius »

40mbit je víc než dost pre tidal. Niekde inde musíš mať chybu. Ja pustím tidal 192 stream a rovnaký cez qobuz a v pohode ide ešte youtube na full HD.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Měl jsem stejný problém, a u mě to dělalo že zesilovač jsem měl v zásuvce a streamer jsem měl přes filtr. Když jsem to píchnul vše do jedné zásuvky tak problém přestal.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

ad) "Měl jsem stejný problém, a u mě to dělalo že zesilovač jsem měl v zásuvce a streamer jsem měl přes filtr. Když jsem to píchnul vše do jedné zásuvky tak problém přestal."
@Aleskla: Asi nechápu - mluvíš o připojení do elektrické sítě? Anebo máš nějaký ethernet filtr?

Ad) Rychlost přípojení
Problém není ani tak rychlost - tu máme asi už všichni dostatečnou, ale spíše latence a obecně stabilita sítě. Někdy pomůže nastavení jiné než defaultní DNS (typicky se doporučuje 1.1.1.1 anebo 8.8.8.8 - mně lépe funguje 8.8.8.8).
Užil jsem si dost problému s QOBUZem a připojením od UPC (300 Mbit) po drátu - zastavivání přehrávání, přeskakování na další skladbu nez dokončení tracku... nejlepší řešení pro tohle se ukázalo zařazení "prostředníka" mezi web a streamer.

Pro QOBUZ mi uspokojivě fungovali prostředníci:
- Bubble Upnp Server
- Audirvana
- Logitech media server v podobě Daphile

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Do elektrické sítě.

Lapi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lapi »

Ahoj, potřebuji radu mám už 10 měsíců Qobuz do teď jen doma v Audirvaně a v Iphone Apple Music (v autě stačí) ale ted chci Qobuz i do telefonu aby to šlo propojit na carplay. Zatím jsem objevil aplikaci Amarra Play která to umí, mate někdo jinou aplikaci vyzkoušenou ? Nechci měnit ID applu kvuli Qobuz aplikaci.Díky

Booker
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Booker »

mConnect umí qobuz také.

Lapi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lapi »

mConnect umí Qobuz ale carplay ne aspoň jsem na to nepřišel jak.

Odpovědět