Zdravím.
Neporovnával někdo náhodou tyto 2 přehrávače?Zajímá mě hlavně Marantz ohledně jeho přijatelné ceny a spíše po zvukové stránce-stereo.
Díky Pavel
OPPO 105 vs MARANTZ UD7007
Re: OPPO 105 vs MARANTZ UD7007
Ahoj příznivci vynikajícího zvuku. Má tady někdo zkušenost s blu ray přehrávačem Marantz ud7007 nebo Pioneer bdp-lx 58? Lze tyto přehrávače použít jako obstojné cd přehrávače. V těch recenzích co jsem na ně našel v českých recenzích psali že jeden hraje jak cd přehrávač za 15 tis. a druhý dokonce za 30 tis.
Já jen můžu poreferovat jak jsem cca před týdnem měl doma 4K blu ray přehravač Sony UHP-H1, který přehraje kde co od SACD, DVD audio, Hires audio atd. a poslouchal s ním hudbu přes NAD C352. Bylo to takové milé a zdálo se že i kvalitní ale jen do té doby než jsem si stejnou píseň pustil přes cd NAD c542. Pak jsem slyšel ten rozdíl. Ke všemu se ještě ozývali nějaké pazvuky z mechaniky( každých asi 5 vteřin a hlučnější to bylo u cd disku, u blu ray to nebylo tak hrozné.)A tak jsem ho vrátil a pohlížím se jinde.I když obrazově to je skvělý přehrávač blu ray dokonalé a DVD netřeba vyhazovat - Nightwish end of an Era bylo krásně ostré.
Já jen můžu poreferovat jak jsem cca před týdnem měl doma 4K blu ray přehravač Sony UHP-H1, který přehraje kde co od SACD, DVD audio, Hires audio atd. a poslouchal s ním hudbu přes NAD C352. Bylo to takové milé a zdálo se že i kvalitní ale jen do té doby než jsem si stejnou píseň pustil přes cd NAD c542. Pak jsem slyšel ten rozdíl. Ke všemu se ještě ozývali nějaké pazvuky z mechaniky( každých asi 5 vteřin a hlučnější to bylo u cd disku, u blu ray to nebylo tak hrozné.)A tak jsem ho vrátil a pohlížím se jinde.I když obrazově to je skvělý přehrávač blu ray dokonalé a DVD netřeba vyhazovat - Nightwish end of an Era bylo krásně ostré.
Zdravím,UD 7007 mám třičtvrtě roku.Své odehraje ale v dnešní době je podle mého zastaralý.Ve stereu nic moc,v porovnání s Marantz CD73 slabota.Dědek ho s přehledem přehrál a o dost !! Jinak dvd nebo z usb hraje obstojně.Youtube překvapivě dobře.OPPO je všude vychvalováno,osobně jsem neměl tu čest ale asi bych se ubíral tímto směrem.Je to třeba vyzkoušet doma na svém aparátu.Já kupoval UD7007 s ohledem že jsem potreboval kombajn a dokonce dostal i ocenění zdá se mi že za rok 2013,sice nevím za co ale budiž.
Né že by byl úplný propadák ale za ty prachy jsem zklamaný.Na stereo podle mého je plnohodnotný CD přehrávač jednoznačná volba,asi tak.
Né že by byl úplný propadák ale za ty prachy jsem zklamaný.Na stereo podle mého je plnohodnotný CD přehrávač jednoznačná volba,asi tak.
Díky za info.
Já jen hledám dobrý blu ray přehravač poněvadž jsem si nedávno konečně koupil novou LED TV (138 cm), který by obstojně přehrál i stereo a příp. další formáty zvuku hlavně SACD a DVD audio. Takových "kombajnů" moc ale není.
Buď tedy zkusím to OPPO(203 či 103) nebo ten Pioneer BDP LX58, který proti Marantz ud7007 umí i rozlišení do 4K a celkově se mi líbí víc.
Já jen hledám dobrý blu ray přehravač poněvadž jsem si nedávno konečně koupil novou LED TV (138 cm), který by obstojně přehrál i stereo a příp. další formáty zvuku hlavně SACD a DVD audio. Takových "kombajnů" moc ale není.
Buď tedy zkusím to OPPO(203 či 103) nebo ten Pioneer BDP LX58, který proti Marantz ud7007 umí i rozlišení do 4K a celkově se mi líbí víc.
Podívej se na Cambridge 752BD nebo CXU. Nevím ovšem jaké jsou tvé cenové stropy. CXU je za ty peníze na stereo velice dobré, mám ho doma a popasuje se i s dražšími přehrávači. Jsou samozřejmě asi i lepší kusy (Primare BD32) ale to už jinde jsme.
Je také faktem, že teď co je nové Oppo na trhu, bude snadné sehnat 103 nebo 105 za dobrý peníz.
Je také faktem, že teď co je nové Oppo na trhu, bude snadné sehnat 103 nebo 105 za dobrý peníz.
Jestli přetrvává zájem o kombajn tak jsem si zrovna před chvílí v obchoďáku prolistoval nové stereo a video,je tam nový model od OPPO.Zdá se mi že podporuje i 4K.Cena +-20t.
Podívejte se na něj
Podívejte se na něj