Není flac jako flac?
Není flac jako flac?
Mám takový mp3 hrozný přehrávač Emgeton a zjistil jsem, že umí i zahrát flac. To ho zachránilo před popelnicí. Ne ale všechny zahraje. Jedná se o stažené pokusy z Ulož to, tedy v zipu. Některé odzipované soubory hrají, jinde v celém souboru napíše vadný formát. Pokud nehraje, na velikosti písničky nezáleží, ani na délce názvu, jsem zkoušel. Co mám hledat? Děkuji.
Re: Není flac jako flac?
prekoduj si to do flacu nanovo ... napr. vo foobare
Spíše nezvládá vyšší bitrate...
na píču je tento flac
To je zase reakce na úrovni...
S flacem nic špatnýho není. Pokud je problémem bitrate, přebalení nepomůže, protože to dopadne stejně. Ale mohl by být problém v metadatech, pak by jejich odstranění mohlo pomoct
S flacem nic špatnýho není. Pokud je problémem bitrate, přebalení nepomůže, protože to dopadne stejně. Ale mohl by být problém v metadatech, pak by jejich odstranění mohlo pomoct
Nebylo by rychlejší a účelnější trochu upřesnit?
1. jakej mp3 hroznej Emgeton?
2. jakej konkrétní flac? (nemyslím kde staženej ale bitová hloubka/vzorkovací kmitočet)
Pak se dá i zcela konkrétně odpovědět, proč ten zmíněný přehrávač tenkterý flac přehraje či nikoli.
I když odpověď "na píču je tento flac" může být také dostatečně konkrétní.
1. jakej mp3 hroznej Emgeton?
2. jakej konkrétní flac? (nemyslím kde staženej ale bitová hloubka/vzorkovací kmitočet)
Pak se dá i zcela konkrétně odpovědět, proč ten zmíněný přehrávač tenkterý flac přehraje či nikoli.
I když odpověď "na píču je tento flac" může být také dostatečně konkrétní.
A v počítači lze přehrát ty flacy bez problémů?
Prosím o jinou věc, když už vás tu mám....
CD receiver Yamaha CRX 300 má prý umět zobrazit název zvoleného souboru s MP3. Id3 tag skladeb už neumí. I ten název souboru musím napsat v id3 tag editoru? Díky.
CD receiver Yamaha CRX 300 má prý umět zobrazit název zvoleného souboru s MP3. Id3 tag skladeb už neumí. I ten název souboru musím napsat v id3 tag editoru? Díky.
Můžeš si soubory popřejmenovávat ručně, případně použít tag editor, který to přejmenuje za tebe. Já na všechno tohle používám foobar a vrtám se v tom zatímco mi přehrává muziku.