akorat ta cena ... sice je to zaroven predzesilovac a sluchatkac, ale i tak ...
je tam spousta veci, ktery nepotrebuju, skoda ze nedelaji nejakou odlehcenou verzi
(u nas se da koupit za cca 48kKc u thomann.de)
Dostalo to docela mizerny hodnoceni v HiFi News...
Nejlepsi DAC dneska v pomeru cena vykon je M2tech Young DAC
Podle ohlasů se zdá, že k mému DACu (Audio-GD Master 7) by mohly mít smysl, ale nechci kupovat zajíce v pytli. Offramp 5 bych využil dokonce do I2S. Zapůjčení klidně proti plné záloze, dokonce jsem ochotný zaplatit i zápůjčné Na dobu zápůjčky mohu půjčit USB>SPDIF převodníky Audio-GD DI-V1 nebo DI-V3. DI-V3 i s externím zdrojem. Případně M2tech-hiface (první verzi). Vše mám s BNC.
Sorry za oživenie 6 rokov neaktívneho fóra. Mám taký blbý začiatočnícky dotaz: Nie je USB -> SPDIF konvertor skôr redukcia než prevodník? Ak spracúva a vypľúva digitálny signál, môže dôjsť v útrobách mašinky k znehodnoteniu zvuku? Chápem zmenu pri konverzii z digitálu na analóg, ale je zmena aj pri transporte digitálu na digitál?
Je v tomto prípade nutné kupovať drahý stroj alebo stačí lacnejší Topping d10?
Ak tam nie je nejaka chybka, tak konverzia na "digital" by mala byt bezstratova. Jedine na com zalezi, je kvalita hodin a elektrickeho vystupu z neho. V minulosti to bolo dolezite, ale moderne prevodniky pouzivaju nieco "jitter eliminator" a poradia si aj s velmi nekvalitnym signalom (bez straty kvality).
Ahoj! Tohle bylo svého času považováno za dobrý konverter a včetně jeho starší verze v bílé barvě. Nejlepší vlastnost byla dobré interní hodiny. https://lnx.m2tech.biz/products/pens/hiface-two/
Funguje perfektně,někdy ho používám jako mezičlánek mezi notebookem a mini DSP.Jak jsem ti dával odkaz na Audio science review,tam je o něm toho mraky,včetně přesných měření,třeba tady:
Review and Measurements of Topping D10 as USB to S/PDIF Converter https://www.audiosciencereview.com/foru ... ter.2699/
zdravím...dovoluji si připojit kvalitně napsané srovnání konvertorů, sice z r 2012 ale každý konvertor je změřen. Vyhrál Audiophilio..ten si myslím se teď nedodává, jelikož nejsou snad chipy na výrobu.
PDF jsem musel konvertovat s OCR do textu Word, samotné PDF nešlo přidat. Příjemné čtení.