Musician Audio 🎵 R2R DAC

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Musician Audio 🎵 R2R DAC

Příspěvek od koudy42 »

A co teprve Pegasus *hura*. Jeste bych zminil, jak paradne se da vysledek doladit elektronkami, stacilo vymenit dve banky v monoblocich *jupi*.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Co je lepsi nez R2R DAC???? Dva R2R DACy *2thumbsup* ...
Obrázek

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Jsem zvedavej na rozdily. Taky koukam po prevodniku. Das zaver testu sem?
Diky

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Jasne, ze se podelim, kdyz uz jsem zalozil vlakno, ale bude to chtit nejaky cas, i kdyz sem byl skepticky, tak "zahoreni" doporucene vyrobcem je opravdu znat (~300h), alespon u Draco. Nyni cas presedlat na Pegase *thumbs up*.

BTW: ted se divam jak fotka klame a cerny vypada vetsi, pritom maji stejne rozmery az na zadni relief :).

Maxpower
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Maxpower »

:) Je to nějaký prázdný vevnitř.. Já kupuju DACy na kila. Snad to bude hrát dobře!

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Na soucastky ani kila nemuze s A-GD souperit, alespon ne ve vyssich modelech.
Presto to co dokazali nacpat do Draca a jak se podepisuje na zvuku je pro me velmi prijemne prekvapeni.

Pegasus ma za sebou skoro 9h zahoreni, tak za chvili zacne ochutnavka *jupi*.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

~ 60h .... prvni postrehy, jako kdyz clovek prejde na vyssi radu reprosoustav nebo jineho zeleza, vse je podane jak je zvykly, ale ma to vetsi nadhled a dospelejsi podani. A jeste jedna vec, basy, porad to neni tak jak jsem zvykly, ale stejne jsem to mel u Draco a malem ho odsoudil, protoze mi prislo 300h zahoreni jako nesmysl.

U R2R se to jeste hur popisuje, protoze to beru jako hlavni rukopis teto konstrukce "nenaleham na nic" tzn. hudba tak nejak plyne a clovek nema potrebu resit, ze ted ma pasaz skladby znit tak ci onak, pritom je tam vse *jupi*.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Tak DAC ma natoceno skoro tyden v nonstop provozu a muzu s jistotou potvrdit, ze ma vetsi prostor, hlavne P/L. Uz predtim jsem nemel problem, aby poslech mel dost luftu, Vincent je na tohle prebornik, ale ted je to jeste zretelnejsi a moc pekne to posluchace oklame, ze je v 13m2 krcalku :).

Uvidime po 300h, ale uz ted prevlada velka spokojenost.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pres 300h je slavnostne za mnou a zvuk si konecne sedl. Predpokladam, ze nejaky tyden k dobru bude urcite ku prospechu, ale pocinaje dneskem uz budu DAC normalne vypinat misto nonstop rezimu.

Zvukove jen shrnu co padlo, vetsi prostor, hlavne L/P kdy zvuk jde dal "z poza zdi" a vetsi nadhled v nahravce, tam kde se Draco snazi a odvadi praci vyborne, tak Pegasus si to s prehledem prehraje a ani se nezapoti :). Dale do to ho vice slape co se tyka spodnich frekvenci, nema nejrychlejsi basy co lze dosahnout, ale umi je velmi mazane naservirovat a zaroven kontrolovat takovym zpusobem, ze jsem prakticky nenaznamenal, ze by mi v mistnosti neco zadunelo i v tech nejvypjatejsich pasazich, takovy bass roll-off mod :).

Celkove mi prijde jako bych s temito DACy zpomalil a vic si hudbu vychutnaval, nez s predchozi produkci, kde jsem cekal na kdejake "cinknuti" ve skladbe. Nejvtipnejsi je, ze Musician je vyborna zvukova lupa, ale prostre necha hudbu plynout a je na posluchaci jak si to prebere. Pak nastavaji vtipne momenty, kdy na me nekdo vola zeshora a myslim si, ze je to ma draha polovicka, ktera vola at to zeslabim a ono to bylo v nahravce :D.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Dokaze mi nekdo vysvetlit, jak se muze stat, ze pri vymene pojistky od vyrobce za Gustard cernou (5x20mm ~ 1,6A) mi Pegasus skoncil v error modu a nenabehl a po otoceni pojistky se rozjel :)? Zkouseno pres filtraci i primo do zasuvky, nekolik zapnuti a uplne vypnuti atp. Ma nekdo podobnou zkusenost s Gustard nebo jinou pojistkou?

Ted rozehravam, tak jsem zvedavy na zmenu ve zvuku......

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

Vadná pojistka, vyhodit a dát jinou.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Takze spis reklamace.... a zpet do tovaru.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Takže takhle nefunguje
pojistka.jpg
a takhle jo ?
pojistka 1.jpg
není to nějaká blbost

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Mas to spatne, pismo je vzhuru nohama :lol: ....

Odpovědět