Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase

Příspěvek od BVa »

Debian, jednoducho si napísal nezmysel
Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.
a máš problém to priznať,chýba sebareflexia, napriek jasným faktom, že žiadna informácia (hudobný detail..) sa nestratí a po konverzii nazad do wav sú súbory identické, takže nutne a logicky aj zvuk sa nemôže zmeniť, aj keď sa ti to zdá. Je to ale len tvoj pocit, ktorý tvrdohlavo vydávaš za fakt..Urob si slep test s takýmito súbormi (napr. vo Foobare), výsledok bude čistá náhoda (tesne okolo 50/50, čím viac pokusov, tým bližšie tomuto skóre).

debian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od debian »

tomatsu píše:Milý Debiane.
Klidně jí zveřejni, neb naše komunikace probíhala jen jedním směrem. A to :
Odesláno: 23 dub 2016 23:31
Od: debian
Komu: tomatsu

Žádná jiná komunikace neproběhla, tzn. že jsem ti žádný mail/Sz nepsal a ani na tvojí SZ nereagoval. Stručně řečeno - LŽEŠ. A pro adminy to není problém ověřit.
Sorry, ospravedlňujem sa! Pomýlil som si nick, ty si mi poštu nepísal. Bol to Boxer, toho som mal na mysli. Nič to však nemení na veci, že zverejnenie súkromnej pošty nie je férové.

debian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od debian »

BVa píše:Debian, jednoducho si napísal nezmysel
Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.
a máš problém to priznať,chýba sebareflexia, napriek jasným faktom, že žiadna informácia (hudobný detail..) sa nestratí a po konverzii nazad do wav sú súbory identické, takže nutne a logicky aj zvuk sa nemôže zmeniť, aj keď sa ti to zdá. Je to ale len tvoj pocit, ktorý tvrdohlavo vydávaš za fakt..Urob si slep test s takýmito súbormi (napr. vo Foobare), výsledok bude čistá náhoda (tesne okolo 50/50, čím viac pokusov, tým bližšie tomuto skóre).
OK, sorry. Nemám záujem naťahovať sa. Máš pravdu :)

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Pojďme raději přesvědčovat jehovisty.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Hádka s blbcem je k ničemu, po minutě už se hádají blbci dva (tři, sedm, osumnáct - dle potřeby)... *offtopic*

boxer

Příspěvek od boxer »

Debiane, co plkáš?

Napsal jsi mně ty jako první sz a já ti na ni adekvátně odpověděl. Nic víc. A napsal jsem ti přesně to, co nahoře. Že kecáš pitomosti. Už jdi někam.

Jsi trumbera, co mele stále svou a nedáš si říct, i kdyby ti fakta nevím kdo donesl na pozlaceným podnosu pod nos. Kolik ti je let? 15?

S tebou nemá cenu vést žádnou diskuzi.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Já mám podezření, že už tady byl pod jiným nickem, viz adorace kazet v jeho prvních příspěvcích.

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Debian - vezmi nezavisleho svedka, nagrabujte 20 CD, ulozte puvodni wavy, udelejte z toho i flacy a pust se za pritomnosti nekoho nezavisleho do testovani. Pak sem postni vysledek. Pokud bude takovy, jako tvrdis, tak se radi omluvime :-), tedy alespon ja :-) V takovem pripade by jsi mel slyset rozdil mezi rekneme vice nez 75% souboru, proste tvoje uspesnost v rozeznani wav a flac by mela cinit vice, nez 75%, ne? :-) Budu se tesit na vysledek. Ocekavam odpoved: Nikomu nic nevnucuji, ja to proste slysim a vy mi polibte vite co :-)

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Stáhnout z YT serveru původní AV stream přiřazený k videu na youtube, programů nebo i pluginů do prohlížeče je na to dost. Vyseparovat z něj samotné audio bez rekomprese umí klidně i VLC Player.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

debian píše:
WaVe_99 píše:... A rozdiel medzi zvukom, ktorý vychádza cez prístroje a reproduktory z rôznych druhov formátov JE počuteľný. Nie je to o placebo efekte, ale o realite. Snáď už niektorí pochopia o čom píšem...
V případě skutečné bezztrátové komprese (FLAC) ale takový rozdíl nemůže být způsoben hudebními daty samotnými. Ta jsou přece identická, což už mnozí vysvětlili výše. Možná tu ještě nezaznělo, že to nejsou jen data samotná, co se podílí na výsledném zvuku, ale i způsob jejich zpracování. Pokud ti tedy doma zní jedna bitově identická skladba ze dvou různých bezztrátových formátů různě, je to, pokud vyloučíme placebo, způsobeno spíše něčím v následném zpracování těchto dat či jinými okolnostmi přehrávání. Připustil bys takovo argumentaci? Pokud ne, můžeš opravdu dokázat, že je FLAC ztrátová komprese (tj. že rozdíly ve zvuku, které slyšíš, jsou způsobeny právě jen tím, že v souborech FLAC chybí některá z "hudebních" dat - jaká ?)

boxer

Příspěvek od boxer »

Hřebík

Nepochopil jsi že Deb. netouží nic poznat, dokazovat a podobné blbosti?

Chce mít prostě jen pravdu. To je vše. To demagogové a tupci tak mají.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase ?...já odpovím...ano má !

Ty, co máš takovej problém s tou ztrátou dat, si pořiď magneťák a nahrávej si puštěný video v reálnym čase analogově.A máš po problému !
A těch možností na co nahrávat...kazeťák, kotoučák, hifivideo... *hura*
kabelguru.cz

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

S tým pánom debianom treba spraviť slepý test a bude zábava ;-) A treba mu tam zaradiť aj nejaký stratový formát, či vobec niečo počuje, lebo netopierov tu už bolo....

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

WaVe_99 ma pravdu a take ostatni.

Proste udelat si slepy test a je to jasne.
Kdyz jsem i ja poznal na levne hifi sestave za 20tacu rozdil vypaleni cd z originalky za letu... a z originallky do image na hdd a z image na cd.. Coz nekteri rikaji, ze to nejde slyset, tak at si to zkusi.. Me zkouseli v praci, proste donesli vypalene 3 cd a take odbornici na kvalitu paleni, hudbu aj.. a cumeli, kdyz jsem jim cca po 15minutach oznamil, ze to jedno je horsi kvality (do image a zpet na cd) a pozdeji jsem jim to take predvedl... (rozdily byli male, ale byli)
Pokud tapete nad tim tretim cd tak to byla mp3 a ta se neohrala ani pulminutu.
Neni nad slepy test.
A co se tyce youtube, myslim si, ze to do kvality ma daleko, pac to komprimuje. Jasne nekdy lepsi nez dratem do voka, jako kulisa ano.
Opravdu radeji bych volil do wavu a tak to poslal... Nez pres youtubko v primem toku.
Opravdu zalezi na kvalitnim zdroji nahravky a pak s ni muze nekdo neco zkouset.

Uprimne ? Nekteri moji znami priznavaji, ze maji radeji mp3 a to z duvodu ocesani detailu... proste nesnaseji flac a originalky.
Pokud to clovek nepozna tak nekde je chyba, bud v sestave nebo na usnim nebo samotny zdroj.
Uprimne nehadal bych jsem se s nikym, kdyby mnozi meli pravdu a ja se mylil a uvazoval bych spise proc...
Pokud si nekdo mysli, ze nema kvalitni hifi, tak se da s nekym domluvit k prednesu te ci one kvality.
Uprimne kazdy to slysime jinak.

Fox25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fox25 »

Asket
Tak určitě, pokud mám shodnou bitovou kopii tak zní jinak. Já se chystám zálohovat fotky s pomocí páskové jednotky, tak doufám že fotky z toho polezou stejné. Má to ještě jednu rovinu, levná hifi může mít problém s pálenými CD, SW který originálku ukládal na pevný disk mohl provést normalizaci hlasitosti, či cokoli jiného(na toto byl expert NERO).

Na toto je nej acu rip.
http://www.accuraterip.com/

Odpovědět