Vidím, že primitivizmus niektorých diskutujúcich naozaj nemá hranice. Namiesto uvážlivej odpovede na môj príspevok sa uchýlili k osočovaniu, nadávkam, konšpiráciám, klamstvu. Tak si to zopakujme a vysvetlime: OFF znamená "vypnuť/vypnutý/vypnuté". Ak som toto napísal v príspevku, následne som sa odhlásil. Pre menej chápavých: odhlásil som sa z fóra (nebol som tu prítomný). Niekto mi napísal "bááááááj", ale pri to pokračoval ďalej v diskusii. Taktiež napísal, že so mnou nemá význam diskutovať a končí. No písal ďalej. Zaujímavé, že toto nikomu nevadí.
Ukončenie diskusie som napísal (1krát) presne v tomto znení: "Končím diskusiu o "bezstratovom" FLAC, AAC, MP3.." To, že som sa neskôr prihlásil a reagoval na niektorý príspevok, na tom nevidím nič zlé (veď som nespomenul vôbec slová flac, mp3, aac, konvertovanie, komprimácia, dáta, čiže som nepokračoval v diskusii ohľadom týchto slov). Pre menej chápavých: nepísal som už nič, žiadnu vetu s týmto spojením. O čom stále teda točíte?
Fakt nechápem, ako môže niekto čítať medzi riadkami a vybrať si iba to, čo sa mu hodí. Najľahšie je z človeka urobiť debila, lamu alebo mu vynadať. To svedčí o charaktere každého z vás, čo ste tak urobili. Rešpektujem každého názor, preto rešpektujte aj ten môj. Vďaka.
PS: Nebudem sa hádať o dátach a ich strate/nestrate. Takáto diskusia má zmysel iba pre zástancov rôznych teórií (ktoré môžu byť neskôr vedou popreté, tak ako sa to stalo už v nejednom prípade, čo sme sa doteraz učili, čo nám vtĺkali do hláv). Teória je vždy iba teória. Realita je iná. Všetko podstatné som už napísal (ak to niekto nepochopil, nechce pochopiť je to jeho vec). Odhlasujem sa (Off).