Človek sa prihlásil na fórum s tým, že sa chce dozvedieť ako "hifi novačik" veľa nových informácii, súvislosti a zákonitostí, no zatiaľ tu (na fóre ako takom) iba z väčšej časti sledujem žabo-myšie vojny prameniace z nášho ega. A to človek dúfal, že sa dostal medzi emocionálne inteligentných ľudí. Smutné.
edit: pred dvoma minutami konecne pribudol prispevok s informacnou hodnotou.
"Popis nemám" Konečně slovo chlapa! Tak nějak jsem to tušil, ale nechtěl jsem bejt hnusnej. Když nevím, tak nevím, na tom není nic špatného. Lepší, než odkazy někam na web, na 95%
O mojí dušičku vůbec nejde. Jde o způsob jednání prodejce. Klidně bych se obešel bez snakeoilu a zbytečných keců. Položil jsem normální dotaz a očekával jsem normální odpověď.
Nic víc v tom nehledej. Chtěl jsem výrobek doporučit jako galvanické oddělení USB. Bohužel nemohu, když nejsou informace.
Řekl bych, že z textu je jasné, že to není galvanický oddělovák. Samozřejmě jsem se mohl doptat na důvody tvého dotazu, protože jak jsem mohl vědět po čem pátráš?
Teď už nevím, jestli to myslíš vážně nebo si děláš prdel. Ptal jsem se tě, jestli je to galvanické oddělení USB. S tím, že podle popisu na vašem webu to nepoznám. Chtěl jsem normální odpověď, ne nějaké odkazy na diskuzní weby. Pokud si takhle vodíš zákazníky, tak musí být rádi, že jim nedovolíš, aby jim zakrněl mozek, ale aby se hezky snažili a informace si hledali sami.
I tak se dá dělat byznys.