DVD-Audio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu

Seiko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DVD-Audio

Příspěvek od Seiko »

*hura* Děkuji! Výborný odkaz! *hura*

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Seiko píše:Děkuji, děkuji. Moje chyba, zapoměl jsem napsat, že ten SW bych potřeboval na PC, MACa nemaje *fnuk*
Ale ten program je pro PC. Co se ti na něm nezdá?

Hlava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hlava »

AM píše:Znáte nějaký přehrávač do pc, který umí přehrát dvd-audio.
Foobar to umí s příslušným pluginem bez problémů ...

Seiko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Seiko »

To noaid:

Když jsem ten program hledal, tak mi Google pořád dával odkazy na verzi pro MAC a nenapadlo mne, že je i verze pro PC. Proto moje reakce, že bych raději něco pro PC... Holt, jsem (nejen) dneska nějaký zpomalený a neumím správně zadat kritéria vyhledávání. :oops:

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Nevíte, kde koupit náhradní obaly na DVD-Audio? Nakoupil jsem teď různě po zahraničních eshopech spoustu 2hand nosičů a pár krabiček potřebuje vyměnit...

Vím, že se to tu již řešilo, ale bylo to v rámci inzerce od Pytla a protože jsou inzeráty smazané, nejde informaci dohledat.
Díky!

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Nespecifikoval si o jaké krabičky se má jednat. V počátcích bylo vše velmi kvalitní a v krabičkách se zakulacenými rohy a otevíráním na zmáčknutí uprostřed pravé strany. Pak se objevovaly i DVD-A v klasických CDčkových obalech a nyní, jak už je zvykem to praskají do papírových, jako některá CD. S ohledem na Tvůj dotaz se zřejmě bude jednat o ty "první" kvalitní s kulatými rohy. Bohužel musím konstatovat, že Tě asi nepotěším, protože v tomto oboru i pracuji a finálních DVD, či BD vyrábím ročně stovky a tudíž nakupuji pro toto i obaly, ale v nabídkách žádných dodavatelů obalů jsem tyto se zakulacenými rohy ještě neviděl.

Přeji Ti šťastnější hledání.

Ještě dodatečně nápověda. Tady je mají ve verzi pro CD, zkus dotaz - zda nemohou sehnat i na DVD-A.

https://www.azcd.cz/obaly-na-cd-a-dvd/p ... jewel-box/

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Jsou to krabičky s kulatými rohy, ale jsou o trochu větší, než klasická CD. Rozměr je 152.4 x 142.2 x ??? mm
Je to jako prodává excelia : https://www.excelia-hifi.cz/inzerce/sup ... o-nove/836, ale chci jen na 1disk, oni nabízejí krabičku na dva disky.

Obrázek

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

No jasně, já vím co je krabička na DVD-A, sbírám je již 18 let a mám jich doma cca 180. Tam máš vysvětlení, že mají jen na dvoj, zřejmě je to doprodej z USA a nové již nebudou. Jak jsem psal, poslední verze jsou v papíru, jako např. Mike Oldfield : Return to Ommadawn, mám to asi 3 měsíce. Výroba papírových vyjde zřejmě levněji.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

OK, díky, buď jsem si tvůj příspěvek špatně napoprvé přečetl, nebo jsi tam pak udělal nějakou korekci ve chvíli, kdy jsem odpovídal... :-)
Tak uvidím, snad se ozve někdo, komu se podařilo nějaké objevit. Anebo nakoupím z Excelia, i když je vnitřek jiný a třeba to půjde zkompletovat s tím původním, protože původní vnitřky jsou většinou OK.

Odpovědět