DAC
Re: DAC
Mno a ted je otazkou co koupit, strop do 10K za DAC, klidne starsi......
viewtopic.php?f=24&t=17036&p=160490
Je to tam sice od března 2017, ale možná je to ještě aktuální. Určitě doporučuji si Mojo alespoň poslechnout. Já jej používám na cestách jako DAC a sluchátkový zesilovač. Porovnával jsem jej se svým DragonFly v 1.2, pak s Oppo (přenosný model HA???), přehrávačem Sony (cenová hladina cca 15 tisíc, model nevím) a Mojo bylo "úplně jiná liga".
Je to tam sice od března 2017, ale možná je to ještě aktuální. Určitě doporučuji si Mojo alespoň poslechnout. Já jej používám na cestách jako DAC a sluchátkový zesilovač. Porovnával jsem jej se svým DragonFly v 1.2, pak s Oppo (přenosný model HA???), přehrávačem Sony (cenová hladina cca 15 tisíc, model nevím) a Mojo bylo "úplně jiná liga".
Mno mam to k PC, takze velikost neresim
Vis jak je to s tim kasparkem, ale porad to je jen divadlo
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
v tom pripade se zkus podivat na nejake DAC firmy iFi ... iDSD u mne bylo vice nez rok (spolu s dalsimi udelatky iFi) a nehral spatne ... ted uz maji i novejsi generaci
... pokiaľ je primárnou potrebou zvuková kvalita, tak určite Chord Mojo ... nemá zmysel zbytočne vyhadzovať peniaze v tejto cenovej relácii za niečo iné!
Ma nekdo zkusenost s vyrobky CustomWorks ? pripadne budu rad za nejake konkretni postrehy
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Měl jsem DacMagic plus v letech 2013 - 2015 - byl super. V roce 2015 upravený v CASEA a byl ještě zajímavější.
Dnes mám Sroll Epos a za 14 dní se zastaví kolega se Sroll Epos mkII na porovnání. Těším se moc. Je to vždy o srovnávání. Nedá se říci, kup CA a budeš spokojený.
Vývoj převodníků letí rychle dál a dál. Každý máme jiné potřeby zvuku. Jiné podmínky k poslechu.
Opět platí staré dobré, půjčit si a poslechnout doma, nebo vzít PC a repro do studia, ke nějakému místnímu hifistovi a poslechnout.
Pokud to má být k PC, tak vzít jakýkoliv ntb a domácí repro s sebou k někomu na poslech je oproti hifi aparatuře s 50kg bednama pohůdka
Dnes mám Sroll Epos a za 14 dní se zastaví kolega se Sroll Epos mkII na porovnání. Těším se moc. Je to vždy o srovnávání. Nedá se říci, kup CA a budeš spokojený.
Vývoj převodníků letí rychle dál a dál. Každý máme jiné potřeby zvuku. Jiné podmínky k poslechu.
Opět platí staré dobré, půjčit si a poslechnout doma, nebo vzít PC a repro do studia, ke nějakému místnímu hifistovi a poslechnout.
Pokud to má být k PC, tak vzít jakýkoliv ntb a domácí repro s sebou k někomu na poslech je oproti hifi aparatuře s 50kg bednama pohůdka
Když už je vlákno o DACu. Máte někdo zkušenost nebo víte o nějakém špičkovém DACu s regulovatelnou hlasitostí, která se dá v highendu použít nebo o kvalitním předzesu se špičkovým převodníkem? Zúžil bych výběr na "zaplatitelnou" částku cca do 120 tisíc nového kusu.
Měl jsem Antelope Zodiac Gold, nyní už je Platinum ...Gold byl i s externím zdrojem za cca 90 kkč.