DAC s ESS Sabre cipy (ES90xx)
DAC s ESS Sabre cipy (ES90xx)
Počumuju po doplnění sestavy o DAC s podporou DSD/DSF /SACD RIPy/ a co tak čtu, snad všichni oslavujou nové čipy od ESS - Sabre - link http://www.esstech.com/?p=products_DAC
Samozrejme "renomovane" znacky zareagovaly typicky, a vsechny DAC, ktere obsahuji tyto nove cipy, nabizeji tradicne za nesmyslny penize...
Az na bambusáka - ten si jede svou trasu. Našel jsem např. Gustard ES9018 DAC x10 DAC Decoder Xmos USB Support DSD XLR Balanced Output AQ a reálně o něm přemýšlím... Ani design neni tradičně fekální v chromu / plastu
...třeba to někoho zaujme (kdo řeší to, co já), případně příspěje osobní zkušeností.
Samozrejme "renomovane" znacky zareagovaly typicky, a vsechny DAC, ktere obsahuji tyto nove cipy, nabizeji tradicne za nesmyslny penize...
Az na bambusáka - ten si jede svou trasu. Našel jsem např. Gustard ES9018 DAC x10 DAC Decoder Xmos USB Support DSD XLR Balanced Output AQ a reálně o něm přemýšlím... Ani design neni tradičně fekální v chromu / plastu
...třeba to někoho zaujme (kdo řeší to, co já), případně příspěje osobní zkušeností.
Re: DAC s ESS Sabre cipy (ES90xx)
Super, díky moc za odkaz!
...vyšlo jim to přesně tak, jak jsme předpokládal, takže za mne pohoda
"Všetci sme sa nakoniec zhodli na tom, že všetky tri prevodníky patria do tej istej triedy a že posluchové rozdiely medzi nimi nie sú veľké, môžu byť aj nepočuteľné, ako pre koho"
(jen snad jeste doplnim, ze za Oppo HA-1 chteji 43 tisic, kdezto Gustard ES9018 DAC x10 stoji 4x mene - 500 dolarů)
Zďaleka to nie je len o čipe... dnes sa porovnával prototyp SP Audio DACu a Buffalo 3 od Twisted Pear Audio a rozdiely boli jasne počuteľné, hoc oba majú ES9018...
Ty moduly od Twisted pear audio nemaji uplne mimózní ceny, jakou kombinaci jste testovali? Vypada to zajimave
Miero - Ty máš SP audio DAC so SABRE čipom? Rád by som spravil porovnanie toho DAcu s Dacom od GG+Babaudio, ak by sa dalo a ak by bola ochota.
Ano, porovnávalo se to v Třebové.
Rozdíl byl poměrně velký.
Nevadi, tak niekedy inokedy.
Můžeš to trochu konkrétněji popsat? Co se líbilo víc?Basstl píše:Ano, porovnávalo se to v Třebové.
Pavel Macura Audio
Buffalo není špatný převodník, ale D1 byl jednoznačně lepší.
Klidnější a přitom detailnější, neunavující zvuk.
Nevíte, jestli bude mít D1 podporu DSD?Basstl píše:Buffalo není špatný převodník, ale D1 byl jednoznačně lepší.
chápu to správně, že D1 potřebuje k fungovaní nainstalované ovladače v počítači?
Budem vestit z kariet, ale pod Win podla mna ano a pod Linuxom / iOS nie (ide to nativne). Tak je to dnes standard. Nie je dovod to robit inak.
Je to tak, jak věštil Odar , ovladače jsou stále třeba pod Windows, v ostatních OS bude fungovat nativně. A ano, bude mít podporu DSD.