Casea modul do Sony UBP X 1000 ES
Casea modul do Sony UBP X 1000 ES
Rád bych si u tohoto přehrávače vylepšil coaxiální výstup tímto modulem http://www.casea.eu/moduly.php?p=Alpha%20Centauri , a uvítám vaše názory či osobní zkušenosti. Porovnal jsem přehrávání hudebních souborů z intel nuc 7i5 ( Audirvana ) se Sony ubp x 1000 es přes coax do stejného D/A CustomWorks. Z ubp x 1000 es mi to zní o něco lépe, hlavně na středech, a proto mě napadlo jestli tento modul zlepší, asi né moc dobrý coax. výstup na tomto přehrávači. Máte to někdo v přehrávači ? Díky pánové.
Re: Casea modul do Sony UBP X 1000 ES
Ahoj, nekonzultoval jsi potenciální přínos přímo s panem Vránou? Myslím, že by dokázal upřímně poradit, zda by to v tvém případě mělo smysl. Druhá věc je, zda pro DAC CW je jedno, zda ho připojíš přes USB nebo coax, což Pan Stranka bude vědět, jakým způsobem to má ošetřeno.
Ano, s p. Vránou jsem to probral. Problém u tohoto Sony je v tom že modul či přesněji řečeno vylepšení pouze coaxiálního výstupu by nebylo možné provést tak aby se modul využil na 100% . Bylo mi navrženo implementovat dac Casea + další úpravy napájení atd. Toto je dost nákladné, a proto se uberu jinou cestou poslechu audio souborů. Sony přehrává audio sobory o něco lépe než moje současné PC, ale primárně ho mám ke sledování videa. Nyní je nařadě zkusit nějaký levnější streamer ( Pro-ject stream DS ) s využitím coaxiálního výstupu, a pak uvidím zda nechat u streameru coax vylepšit či ne, tam už by problém být neměl.
Pokud by Sony nevyužil modul naplno, tak to opravdu asi nemá cenu, stejně tak implementovat Casea DAC, když máš a jsi spokojený s CW 1NG. Uvidíš jaký přínos bude Pro-ject. Potenciálně jsem o něm taky uvažoval, ale zatím zůstávám proti proudu staromilsky u CD.
Chápu, mít větší sbírku CD také bych to tak řešil. Moje sbírka je jen několik nosičů CD.