Blu-Ray film (vizuální kvalita)
Re: Blu-Ray film (vizuální kvalita)
Docela by mě zajímal nějaký legální zdroj filmů v HD s českou podporou (české titulky samozřejmě) v bluray kvalitě. Ke stažení. Je taková možnost?
odar - nedelej ze sebe jeste vetsiho p... ce nez je treba - dobre vis, ze celou dobu je tu rec o nelegalnich stazenych kopiich ... o legalne zakoupenych filmech tady nikdo nemluvil
uz jsem Ti jednou v jinem vlakne psal - kdyz na tomto foru povazujes tolik lidi za hlupaky a tupce, kteri Ti lezou krkem a nejsou hodni Tvych poznatku a znalosti, musis se bohuzel s timto faktem smirit, nebo proste forum ignoruj ...
opravdu se s Tebou nehodlam porad dokola dohadovat - nema to smysl ...
kazdemu co jeho jest - Ty si jed v tech svych jiste legalne koupenych BD ripech - jiny at si jede v legalne kouoenych plackach v trafice, nebot ten nema Tvou moudrost a nevidi dal - ok !!?
dal uz pis jen k veci - tedy kvalita blue ray filmu na plackach ..
je to pro Tebe pochopitelne ?
uz jsem Ti jednou v jinem vlakne psal - kdyz na tomto foru povazujes tolik lidi za hlupaky a tupce, kteri Ti lezou krkem a nejsou hodni Tvych poznatku a znalosti, musis se bohuzel s timto faktem smirit, nebo proste forum ignoruj ...
opravdu se s Tebou nehodlam porad dokola dohadovat - nema to smysl ...
kazdemu co jeho jest - Ty si jed v tech svych jiste legalne koupenych BD ripech - jiny at si jede v legalne kouoenych plackach v trafice, nebot ten nema Tvou moudrost a nevidi dal - ok !!?
dal uz pis jen k veci - tedy kvalita blue ray filmu na plackach ..
je to pro Tebe pochopitelne ?
Přimlouvám se za to, aby se diskuze "vrátila" k názvu vlákna . . . "Blu-Ray film (vizuální kvalita)"
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
drfish, fotolaik:
Stazenim filmu z webu se clovek v CR zadne kradeze nedopousti. Je to zcela legalni, bez jakekoliv moznosti pochybovat o tom.
Jak se ten film dostal na uloziste, odkud je dostupny ke stazeni, neni veci toho, kdo si jej chce stahnout, ale poskytovatele. Analogicky v kamennem obchode zakaznik jde a koupi si disk aniz by resil, jak se k nemu obchodnik dostal.
Ja si vetsinu filmu stahuju - az na (pro mne) lahudky, ktery z nejakyho duvodu chci mit na disku. Delam to proto, ze diky nesmyslnymu obchodnimu modelu produkce disku jde skutecnym autorum jen zlomek z astronomicke ceny, za ktery se BD v Cesku prodavaj.
Stazenim filmu z webu se clovek v CR zadne kradeze nedopousti. Je to zcela legalni, bez jakekoliv moznosti pochybovat o tom.
Jak se ten film dostal na uloziste, odkud je dostupny ke stazeni, neni veci toho, kdo si jej chce stahnout, ale poskytovatele. Analogicky v kamennem obchode zakaznik jde a koupi si disk aniz by resil, jak se k nemu obchodnik dostal.
Ja si vetsinu filmu stahuju - az na (pro mne) lahudky, ktery z nejakyho duvodu chci mit na disku. Delam to proto, ze diky nesmyslnymu obchodnimu modelu produkce disku jde skutecnym autorum jen zlomek z astronomicke ceny, za ktery se BD v Cesku prodavaj.
Osobně chodím do půjčovny a když se mi film líbí tak si ho vypálím pro vlastní potřebu.
Včera jsem viděl BR : San Andreas -- krásné efekty, trochu přehnané, ale nádherná herečka s modrými oči ( hraje dceru ), zvuk i obraz velice dobré.
Poté BR Jurský svět -- pokračování s dobrými efekty, ale jinak nic moc.
Včera jsem viděl BR : San Andreas -- krásné efekty, trochu přehnané, ale nádherná herečka s modrými oči ( hraje dceru ), zvuk i obraz velice dobré.
Osobně preferuju nejvyšší možnou kvalitu obrazu i zvuku. BD iso, remux nebo objemnější mkv . Pokud se mi film líbí, objednám originál BD a založím do archivu. Ještě předtím se na něj jednou kouknu, abych si taky ten bluray užil....
Jurský svět je obrazově výborný, ale bohužel jinak velké zklamání, nedosahuje úrovně ani jednoho ze třech předchozích dílů. Je to prostě dětský film pro celou rodinu, popcorn, nákupní centrum a tak...
Na San Andreas se chystám, dle recenzí jsem na zklamání připravený, tak snad to nebude tak hrozné....
Jurský svět je obrazově výborný, ale bohužel jinak velké zklamání, nedosahuje úrovně ani jednoho ze třech předchozích dílů. Je to prostě dětský film pro celou rodinu, popcorn, nákupní centrum a tak...
Na San Andreas se chystám, dle recenzí jsem na zklamání připravený, tak snad to nebude tak hrozné....
Pytel píše: Včera jsem viděl BR : San Andreas -- krásné efekty, trochu přehnané, ale nádherná herečka s modrými oči ( hraje dceru ), zvuk i obraz velice dobré.
Viděl jsem oba dva . . . dá se říci, že co jsem čekal, to jsem dostal Se zvukem i obrazem spokojenost, fajn efekty, děj předvídatelný, neunavující psychiku. Co mají také pořád vymýšlet, že?! A ta herečka, Alexandra Daddario . . . souhlasím! Krásná babadrfish píše: Jurský svět je obrazově výborný, ale bohužel jinak velké zklamání, nedosahuje úrovně ani jednoho ze třech předchozích dílů. Je to prostě dětský film pro celou rodinu, popcorn, nákupní centrum a tak...
Jak si jednou člověk zvykne . . .drfish píše:Osobně preferuju nejvyšší možnou kvalitu obrazu i zvuku. . .
No to jsem zvědav, zda se dočkáš odpovědi na svůj skromný dotazdrfish píše:Docela by mě zajímal nějaký legální zdroj filmů v HD s českou podporou (české titulky samozřejmě) v bluray kvalitě. Ke stažení. Je taková možnost?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja o takovym zdroji nevim. Filmy stahuju v ne-BluRay kvalite a vybrany kousky si pak koupim.
To, ze takovy zdroj neexistuje, je jen dusledkem zaostalosti filmovy distribuce. Proc neexistuje filmova obdoba Tidalu, Spotify...? Technickou strankou veci to neni rozhodne... Dnes uz ne.
To, ze takovy zdroj neexistuje, je jen dusledkem zaostalosti filmovy distribuce. Proc neexistuje filmova obdoba Tidalu, Spotify...? Technickou strankou veci to neni rozhodne... Dnes uz ne.
Existuje Netflix, nie je to špatné ale ponuka filmov je obmedzená. Ale tyždenne sa v metre mrknem tak na 1 film. Na zahnatie nudy dobré.
Myslím, že právě to, že není rozumná (tím myslím uživatelsky pohodlná) alternativa, tak ani ti, kteří by náhodou legálně chtěli, z netu sosat fullHD filmy nemohou. Jsou tedy na plackách z trafiky závislí. Ale- nabídka na BD je už teď velmi slabá, takže já jako filmový lahůdkář je musím pořizovat ze zahraničí. Bez českých titulků samozřejmě, takže pak nemohu polovině svých známých pustit film. Nemám možnost legálně pořídit řadu filmů s českou podporou. Přitom by stačilo, aby na ty BD dali prostě všecky titulky najednou bez nějakých jazykových rozdělení regionů a byl by pokoj. To by zase asi místní distributory zabilo. Nu nevím, jak to bude dál. Filmová studia nemají prachy a točí jen filmy pro rodiny a náctileté, ti ještě jediní platí a chodí do kina. Herci už točí reklamy na pizzu a další cajky, protože nemají na chlast. Doba se mění o tom žádná. Film bude do budoucna jen propagací PC her a jiných produktů...
Z filmů zbyde dobrý vizuál a nařvaný zvuk. Tak vidím vývoj filmového průmyslu já.
Z filmů zbyde dobrý vizuál a nařvaný zvuk. Tak vidím vývoj filmového průmyslu já.
Jen malá poznámka k titulkům : Nevím jak ostatní, ale já si film s titulky nemohu plně vychutnat. Důvod je ten, že nejsem schopen současně (plně soustředěně) sledovat titulky a děj filmu. Abych si zahraniční snímek mohl skutečně plnohodnotně užít, musí být dabován. V mém případě ve 3 jazycích (česky, slovensky nebo německy). Sledování filmu s titulky vyžaduje (logicky) také větší námahu očí, což se (alespoň u mě) projevuje občasným bolením hlavy. Závěrem bych si jen nostalgicky povzdechnul a vzpomenul na kvalitní české dabingy z let minulých, které leckteré filmy, kde hrál např. Louis de Funés, Paul Newman, Alain Delon apod., ještě výrazně kvalitativně povýšily. O tom si dnes můžem nechat jen zdát. Bohužel..
Něco na tom bude Když jdu (tedy jedu...do Prague) do kina na nějakou novinku, pochopitelně s titulky, netrvá to dlouho, a brzo si to dám doma . . . z podobného důvodu dabované. Ale když to po nějakém čase sjíždím znova (tj. potřetí), už ale v původním znění s titulky (stereo). Porovnání zvuku je někdy velmi zajímavésekal píše: . . . já si film s titulky nemohu plně vychutnat. . . . . . . (