Hmmm, asi precteno z nejakeho testu, ze?
Ano, pise se tam o zkreslení pri max vybuzeni, ake take, ze staci ubrat jeden krok (2 db) a je to v poradku. Pri jeho vykonu si nedovedu predstavit, ktery posluchac a jeho sluchovy organ by max do sluchatek vydrzel. Něco podobneho by se dalo rici i o jitterbugu. Jednemi chvalen, jinymi zatracovan...
Audioquest dragonfly Red
Re: Audioquest dragonfly Red
Video z vyroby AQ
Cobalt je vyborny tiez, mal som ho na porovnanie spolu s RED. Rozdiel trosku vo vykone, RED vykonom absoludne postacujuci, zvukovo a pomerom cena/vykon mi RED daval viac zmysel.
Pozdě oproti Vám, mi začala hladit uši tahle červená vážka. Mnohokrát doporučovaná Newshukey na mé lehké stížnosti na Sabre ve streameru.
Vážka má sice taky Sabre, ale je moc fajn. Bez dalšího adaptéru v zásuvce či dalšího nabíjení baterií.
IT technika není kámoš, ale povedlo se a líbí se mi.
Vážka má sice taky Sabre, ale je moc fajn. Bez dalšího adaptéru v zásuvce či dalšího nabíjení baterií.
IT technika není kámoš, ale povedlo se a líbí se mi.
Na předchozí stránce se píše o spojení převodníku DragonFly Red s přehrávačem USB Audio Player Pro. Než si převodník koupím, chtěl jsem přehrávač vyzkoušet.
Takže jsem si ho stáhnul a nainstaloval do telefonu, ale po spuštění, když udělím aplikaci povolení k přístupu k fotkám a multimediálnímu obsahu v zařízení, tak spadne. Potom už nereaguje vůbec. Zkoušel jsem to na dvou telefonech.
Máte někdo zkušenosti s touto aplikací? Není v tom nějaký fígl. Třeba, že musí být připojený ten převodník?
Takže jsem si ho stáhnul a nainstaloval do telefonu, ale po spuštění, když udělím aplikaci povolení k přístupu k fotkám a multimediálnímu obsahu v zařízení, tak spadne. Potom už nereaguje vůbec. Zkoušel jsem to na dvou telefonech.
Máte někdo zkušenosti s touto aplikací? Není v tom nějaký fígl. Třeba, že musí být připojený ten převodník?
Pro upřesnění: zkoušeno na Realme 7 Pro (používam v současnosti) a Xiaomi Redmi 3S (starý záložní).