A jak bys to jinak pripojil?PítrsPraha píše:No on spíš neexistuje smysluplný důvod takovou redukci používat.
Audioquest dragonfly Red
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Audioquest dragonfly Red
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to jsme si nerozumeli, myslel jsem tou redukci redukci kabelovou, presne jak uvadite oba:)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No tak to potom jó .
Já pod pojmem redukce jack 3.5 na cinche chápu toto:
Naposledy upravil(a) PítrsPraha dne 19 črc 2016 13:27, celkem upraveno 1 x.
- olympus720
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Škoda jen, že zvládá jen 24-bit / 96kHz. Nicméně za ty peníze..... Docela by mě zajímalo, jako to hraje.
Zvládá všechny rozlišení,akorat vyšší upsampluje na 96khz,hraje velmi dobře,u mě nahradil Audiolab Mdac,ktery byl mnohem dražšíolympus720 píše:Škoda jen, že zvládá jen 24-bit / 96kHz. Nicméně za ty peníze..... Docela by mě zajímalo, jako to hraje.
Přesně tohle používám ,akorát pro klid duše od AudioquestuPítrsPraha píše:
No tak to potom jó .
Já pod pojmem redukce jack 3.5 na cinche chápu toto:
Tohle by mě zajímalo taky. V prospektech píšou že dokáže vybudit i nenažraná sluchátka. Jak by obstál ve spojení např. s AKG K702 nebo "vysokoohmovými" Beyery DT 880, 990, 770.terahera píše:Každopádně by mě zajímalo jak si dragonfly red stojí jako sluchátkový zesilovač.
V manuálu píšou:
Output voltage: 2.1vrms
Suggested minimum load impedance
(headphones, electronic input): 12 ohms
U K701 píšou maximální zatížitelnost 200mW. Mně by to z Dragonfly Red stačilo.
Output voltage: 2.1vrms
Suggested minimum load impedance
(headphones, electronic input): 12 ohms
U K701 píšou maximální zatížitelnost 200mW. Mně by to z Dragonfly Red stačilo.
Pokud někdo máte zmíněné sluchátka a jste poblíž Valmezu,klidne dojedte,muzem u mě vyzkoušet,samotneho by mě to zajímalo
Já mám k Vážce taky Dragontail i když by stačila prodlužka z aliexpress za 3 doláčeterahera píše:Přesně tohle používám ,akorát pro klid duše od Audioquestu
terahera, co to byl za dražší DAC, který jsi tímto nahradil?
Audiolab Mdac
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zdarec,
může mi někdo vysvětlit, jaký je hlavní rozdíl mezi AQ Dragonfly RED a BLACK? Kromě ceny a barvy?
Nějak se nemohu dopátrat informací...
díky
EDIT: a aby to nebylo jednoduché, tak tu máme ještě Dragonfly 1.2
Všechny jsou asynchronní, 32bit dekódování a 24/96, všechny mají stejný čip a dvoje hodiny.
může mi někdo vysvětlit, jaký je hlavní rozdíl mezi AQ Dragonfly RED a BLACK? Kromě ceny a barvy?
Nějak se nemohu dopátrat informací...
díky
EDIT: a aby to nebylo jednoduché, tak tu máme ještě Dragonfly 1.2
Všechny jsou asynchronní, 32bit dekódování a 24/96, všechny mají stejný čip a dvoje hodiny.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Stačí se podívat na web Audioquest .
For greater overall performance, the new DragonFly models also incorporate improved 32-bit ESS Sabre DAC chips—the 9010 in Black and the higher-performance 9016 in Red—both of which employ minimum-phase filtering for naturally detailed, more authentic sound. While DragonFly Black uses the same high-quality headphone amp and analog volume control found in DragonFly v1.2, DragonFly Red includes the latest ESS headphone amp and a bit-perfect digital volume control that resides on the 9016 DAC chip itself—a sophisticated implementation that ensures maximum fidelity, dynamic contrast, and signal-to-noise ratio.
DragonFly Black will output 1.2 volts—enough power to successfully drive all preamplifier input circuits and a wide range of today’s efficient headphones. Meanwhile, with its higher 2.1-volt output, DragonFly Red will be compatible with a wider range of headphones, including power-hungry, low-efficiency models.
While the DAC chips we’ve selected are remarkably powerful and sophisticated, we’ve intentionally limited DragonFly Black and DragonFly Red’s processing capabilities to 24-bit/96kHz resolution. This makes using the DragonFlys as simple as it’s always been: they’re fully compatible with PCs without having to download and install new drivers.
For greater overall performance, the new DragonFly models also incorporate improved 32-bit ESS Sabre DAC chips—the 9010 in Black and the higher-performance 9016 in Red—both of which employ minimum-phase filtering for naturally detailed, more authentic sound. While DragonFly Black uses the same high-quality headphone amp and analog volume control found in DragonFly v1.2, DragonFly Red includes the latest ESS headphone amp and a bit-perfect digital volume control that resides on the 9016 DAC chip itself—a sophisticated implementation that ensures maximum fidelity, dynamic contrast, and signal-to-noise ratio.
DragonFly Black will output 1.2 volts—enough power to successfully drive all preamplifier input circuits and a wide range of today’s efficient headphones. Meanwhile, with its higher 2.1-volt output, DragonFly Red will be compatible with a wider range of headphones, including power-hungry, low-efficiency models.
While the DAC chips we’ve selected are remarkably powerful and sophisticated, we’ve intentionally limited DragonFly Black and DragonFly Red’s processing capabilities to 24-bit/96kHz resolution. This makes using the DragonFlys as simple as it’s always been: they’re fully compatible with PCs without having to download and install new drivers.