Apple Music Lossless

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
Kankys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Apple Music Lossless

Příspěvek od Kankys »

Ahoj, už jste někdo zkoušel posun oproti aac v čem streamovali před tím? A nebude to pro někoho podnět odejít z jiné služby k Apple?
Platím si Tidal i Apple Music už hodně dlouho. A teď vážně přemýšlím že Tidal zruším. U Tidalu mě držela jen kvalita streamu.
Ještě jsem testoval Dolby Atmos na Apple Music a to jsem vypnul velmi brzy moc se mi to nelíbí. Jinak lossless s tím problém nemám.

Zipik
Kontaktovat uživatele:

Re: Apple Music Lossless

Příspěvek od Zipik »

Rád bych taky vyzkoušel ale nemám externí převodník.Jinak to není jak vyzkoušet.Já posílám hudbu do streameru a to je bohužel jen airplay tedy 44.1/16bit :-)Ti, kteří streamují, ji zaznamenají, ale odpadá možnost poslat data hudebního souboru do externího DAC napřímo bez zásahu zvukové karty (Integer mode), protože soubory s DMR se takhle odbavit nedají :-( To u TIDALU a Qobuz jde v pohodě.Rád bych poslouchal Qobuz, ktrerý se mi jeví jako lepší volba než TIDAL ale nevím jak u nás zaplatit předplatné :-(Nemáte někdo zkušenost?

Kankys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kankys »

Zkus VPN + paypal

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Jakmile detekuje VPN, tak vás nepustí k registraci. Tahle kombinace se mi nepovedla. Podle mě na dovolené v Německu, či jiné podporované zemi, popř. požádat někoho, kdo tam bydlí, aby to ze svého počítače/mobilu zaregistroval a zaplatil

Odpovědět