Studer : studio tape recorder, model A 810

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
ciba
Kontaktovat uživatele:

Studer : studio tape recorder, model A 810

Příspěvek od ciba »

Dnes mne navstivil muj kamarad Milan a privezl s sebou tento nadherny analogovy stroj , duvodem bylo nahrani referencnich pasku do noveho Vintage Hifi studia tady u nas v Mlade Boleslavi . Zdroj pro vlastni nahravky byl samozrejme muj gramofon RPM 10 s Ortofon Rondo Bronze a take phono preamplifier RCM Prelude . Nechci unavovat popisem magnetofonu samotneho a dalsich veci , prikladam proto nekolik fotografii porizenych behem dnesni session , rozhodne tento stroj musim mit doma , to nema chybu .. to je proste analogova nirvana *palec* . Ke zvuku jen kratce , pri prepinani mezi zdrojem zvuku (RPM 10 - skrze Studer) a paskem za zaznamovou hlavou , jsem nebyl schopen rozeznat rozdil v kvalite , neuveritelne .. Vrele doporucuji , at uz pro svoje zvukove nebo i esteticke kvality pristroj typu Must have .
Pokud by kohokoliv zajimala tato technika necht navstivi stranky Mladoboleslavskeho Vintage studia - http://www.vintageaudio.cz , nebo muze kontaktovat mne , nebo kohokoliv z kontaktu u drive uvedenych stranek . Opravdu to stoji za to .

Obrázek
Obrázek
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Studer : studio tape recorder, model A 810

Příspěvek od pasul »

Ciba - Krásný stroj. *thumbs up* Rád bych něco takového taky vyzkoušel, ale postrádám smysl takového stroje v systému. Co s ním vlastně zamýšlíš?

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

pasul píše:Ciba - Krásný stroj. *thumbs up* Rád bych něco takového taky vyzkoušel, ale postrádám smysl takového stroje v systému. Co s ním vlastně zamýšlíš?
Budu ho stridat s gramofonem , respektive na nem budou vsechny zapujcene LP a i CD disky , ktere jsou ted na trhu nedostupne .

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Takže placku co nemáš šoupneš na tyto pásky. Na toto mám spíše ten Mediabox. Ale u těch LP mi to docvaklo až teď. No tak teď už vím o co ti jde. Kvalita je opravdu tak vynikající?

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

pasul píše:Takže placku co nemáš šoupneš na tyto pásky. Na toto mám spíše ten Mediabox. Ale u těch LP mi to docvaklo až teď. No tak teď už vím o co ti jde. Kvalita je opravdu tak vynikající?
Mas SZ

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Ciba : gratuluji krásný stroj. Sám vlastním TEAC X-2000 a vím jak to hraje při použití kvalitního pásku.

Prostě analogový zvuk nemá chybu.

Zkus si někdy poslechnout kvalitní top kazeták s metal kazetama. Budeš překvapen jak to také hraje.

Odpovědět