Sháním "závažíčko" antiskatingu na Aiwa AF5080

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
vylefi
Kontaktovat uživatele:

Sháním "závažíčko" antiskatingu na Aiwa AF5080

Příspěvek od vylefi »

Zdravíčko,
už si opravdu nevím rady, tak to písnu i sem. (i když tuším, že to sem moc nepatří - přesto tu mám větší šanci)
Sháním na ramínko gramofonu tohoto přístroje závažíčko (i s hřídelkou ve tvaru "L") antiskatingu.
Pro ilustraci osmá fotka odspoda (stejný stroj, co jsem našel na netu):
http://www.ebay.de/itm/AIWA-AF-5080-Kom ... 0702533891
Nemáte někdo vrak tohoto přístroje, popř jiného se stejným raménkem? Spokojím se pouze s hřídelkou (závažíčko už by nebyl problém utočit na soustruhu).
Mockrát děkuji za jakoukoliv pomoc *klanimse* *jupi*

vylefi
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním "závažíčko" antiskatingu na Aiwa AF5080

Příspěvek od vylefi »

Nikdo netuší kde sehnat? :(
Hledal jsem na internetu a nic jsem nenašel, tekže mě asi nezbude nic jiného, než díl zkusit vyrobit a laborovat.

Nesháním to na původní stroj. Koupil jsem vrak a použil šasi na stavbu samostatného gramofonu. Nechci do něj vrážet tisíce (když nevím, jestli mě analog vůbec chytne), ale na výrobu mám docela možnosti (zámečnická dílna)...

Dandibart
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním "závažíčko" antiskatingu na Aiwa AF5080

Příspěvek od Dandibart »

Dobrý den. Vím, že je to dlouho co jste poptaval závaží antiskatingu. Tento týden se mi aiwa af 5080 dostala do ruky. Funguje , ale bohužel gramofon má zlomené rameno a dřevěné části jsou rozlamané. Rád bych stroj zachránil, ale to asi nebude možné. Takže jestli jste to nevzdal mám co potřebujete. Nebo bych od vás odkoupil to co vám možná zbylo. Tel. 775309050. Děkuji za informaci Psohlavec.

Odpovědět