Něco nového pro pány Rowinga, Peera, Renowna, Efičáka, Pipise, Korýše, MB, Šostakoviče atd.(omlouvám se jestli jsem někoho vynechal). Ačkoliv nejsem gramofonista, tak mé pozornosti neuniknuknul tento dle referencí vynikající phono předzesilovač. Znáte ho někdo? Jak ho hodnotíte?
Rega Ios / gramo předzesilovač novinka!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rega-ios/gramo předzesilovač novinka!
Vypadá výborně. Tady je Instruction manual http://www.rega.co.uk/downloads/Ios%20manual%20.pdf.
Pár postřehů :
- pro Efičáka : tříkolíková síťová šňůra
- pro Pipíse : plně symetrický, ale nemá XLR konektory (krásné šaty, stříbrem vyšívané, ale princezna to není, Jasný Pane !)
- step up trafa Sowter 8055
- pouze MC a docela vysoký zisk (přepínatelný 64dB nebo 70dB)
- optimalizace pro přenosku Rega Apheta
Long Life Rock and Rega !
Pár postřehů :
- pro Efičáka : tříkolíková síťová šňůra
- pro Pipíse : plně symetrický, ale nemá XLR konektory (krásné šaty, stříbrem vyšívané, ale princezna to není, Jasný Pane !)
- step up trafa Sowter 8055
- pouze MC a docela vysoký zisk (přepínatelný 64dB nebo 70dB)
- optimalizace pro přenosku Rega Apheta
Long Life Rock and Rega !
Re: Rega Ios / gramo předzesilovač novinka!
Hmm, velmi zajímavá novinka
Rega se mi svým přístupem, výrobky a zvukem velmi líbí. Toto phono již bude i cenově trochu vyšší liga. (Narazil jsem na cenu $ 3195).
Věřím, že to bude nekompromisní referenční phono předzesík vhodný k vyšší lize gramofonů. Díky stejnému designu perfektně padnoucí ke zdroji gramofonu Rega P9.
(IMHO) Mít je vedle sebe v hifi racku a na polici právě tu P9 s přenoskou Rega Apheta tak máte volnou vstupenkou k bráně vinylového ráje.
Rega se mi svým přístupem, výrobky a zvukem velmi líbí. Toto phono již bude i cenově trochu vyšší liga. (Narazil jsem na cenu $ 3195).
Věřím, že to bude nekompromisní referenční phono předzesík vhodný k vyšší lize gramofonů. Díky stejnému designu perfektně padnoucí ke zdroji gramofonu Rega P9.
(IMHO) Mít je vedle sebe v hifi racku a na polici právě tu P9 s přenoskou Rega Apheta tak máte volnou vstupenkou k bráně vinylového ráje.
Re: Rega-ios/gramo předzesilovač novinka!
Až přijde vyhlášený estét Pasul a uvidí to "vrabčí hnízdo" ve střevech té Regy, tak na tom nenechá nit suchou. A bude mít pravdu, to vedení těch vodičů teda nic moc
Já už jsem hodný.
Snad alespoň doufám,že ty kablíky co vedou na ty přepínače přes celý stroj pouze přepínají napětí pro relé.Ale Rega je Rega.Určitě si to najde svoje zájemce.
Snad alespoň doufám,že ty kablíky co vedou na ty přepínače přes celý stroj pouze přepínají napětí pro relé.Ale Rega je Rega.Určitě si to najde svoje zájemce.
Kdyby to někdo poskládal celé, od grama, phona, zesilovače a reprobeden Rega Naos, velmi by mě to zajímalo.
Los má velké bříško a courá jím po racku.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Efičák:eficak píše:Kdyby to někdo poskládal celé, od grama, phona, zesilovače a reprobeden Rega Naos, velmi by mě to zajímalo.
Taky by mne zajímal celý řetězec od Regy, ale Naos se již nevyrábí, tak bych tam uvítal R9. Jo a neboj, břicho necourá po racku, to jen tak vypadá. Rega to žebrování dole má jako chladič u svých vrcholových medelů (základní modely břicho nemají) a mají to vypočítané, aby to nedřelo rack.