Realita dnešních dnů a stavu inteligence spoluobčanů hifistů

Prostor pro milovníky poslechu LP
hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Realita dnešních dnů a stavu inteligence spoluobčanů hifistů

Příspěvek od hifistan »

Zdravím všechny příznivce hifi a hudby.
Nedalo mi to a vkládám sem kopii odpovědi na můj inzerát na phono preamp SIMAUDIO MOON LP5.3.

Je to spíše pro zasmání se , ale i pro vytvoření obrazu o našich spoluobčanech , zřejmě duševně i inteligenče chorých :ugeek: .....

Dobrý den,
přišla Vám odpověď na Váš inzerát číslo 64783 s textem:
Nabízím tento špičkový high-end phono předzesilovač MM/MC , vynikající zvuk a skvělý stav. Spousta možností nastavení systémů parametrů pro MM i MC přenosky. Symetrické XLR i nesymetrické RCA výstupy. Originální balení i doklady. https://www.stereophile.com/phonopreamp ... index.html https://www.soundstage.com/vinyl/vinyl200706.htm
Odpověď na Váš inzerát:
Jděte už konečně s těmi vinyly a gramofony všichni do prdele! To jste skutečně takoví hluší diletanti, že neslyšíte, jakou posloucháte zvukovou sračku? Já nevím, kde je chyba – vinyl může dnes poslouchat snad už jen opravdový idiot, který o skutečné zvukové věrnosti nemá sebemenší páru a stal se jen obětí vychcaného hudebního průmyslu, od něhož si nechal normálně nachcat na hlavu: http://www.audiodrom.net/cs/jak-to-vidi ... vek-vinylu
Pro odpověď použijte e-mail: hifista.realista@seznam.cz

hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Realita dnešních dnů a stavu inteligence spoluobčanů hifistů

Příspěvek od hifistan »

...myslím že správně....jednak se to ani nedá okomentovat ....takže BEZ KOMENTÁŘE.........a jednak to v dnešní době pobaví víc než současné zpravodajské mediální titulky *2thumbsup*

hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od hifistan »

...aneb...jsou mezi námi hifisty i tací....kteří mají kromě sluchu " i za ušima :lol: "

jirka28
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka28 »

Nemít z toho pisatele strach, pozvu si ho domů a pustím mu něco z desky a pak z CD, třeba by mi otevřel oči a přesvědčil mne, že ten přeřvanej a přehulenej zvuk z většiny CD co vlastním je to správný technologický věrnozvučení.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

ten přeřvanej a přehulenej zvuk z většiny CD co vlastním je to správný technologický věrnozvučení.
To nie je limit technológie CD, ale mentálny limit tých, čo to nahrávajú..

jirka28
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirka28 »

Souhlas, mohla by EU v rámci péče o své občany krom už vydaných nařízení nařídit i uvádění DR na CD :-D

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

hifistan -> není lepší to prostě ignorovat a nereagovat, než zakládat další vlákno, které bude svádět k "debatám" na 100x omílané téma, co je lepší (CD versus LP)?
jirka28 píše: . . . . . že ten přeřvanej a přehulenej zvuk z většiny CD co vlastním je to správný technologický věrnozvučení.
Když tak dej vědět, já mohu dát k dispozici nemálo CD (s vynikajícím zvukem), která jsou vhodná pro to porovnávání ;) . Není to o technických možnostech média, ale pořád dokola o zmršeném masteringu.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

jirka28 píše: Souhlas, mohla by EU v rámci péče o své občany krom už vydaných nařízení nařídit i uvádění DR na CD :-D
To není špatný nápad, ale já bych byl přísnější . . . když už někdy EU dokáže nařizovat ptákoviny, mohla by nařizovat přímo minimální DR :)

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

PetrD píše:Není to o technických možnostech média, ale pořád dokola o zmršeném masteringu.
Přesně. Je to jako mít super jídlo ze super ingrediencí, perfektními postupy a nakonec ho těsně před podáváním zalejt čtvrtlitrem kečupu :oops:

Ad. vinylobijec: No mám podobný názor, ale cpát tohle každýmu, kdo inzeruje gramec, přenosku nebo phono, to je na Chocholouška.
Naposledy upravil(a) RedBaron dne 18 led 2018 14:42, celkem upraveno 1 x.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Bohužel i tací se najdou,zřejmě je ten člověk nemocen. :D

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Red Baron,
Rozumím tomu prosím dobře, že se názorově ztotožňuješ s odpovědí co obdržel Hihistan jako odpověď na svůj inzerát?

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Vám se to líbit asi nebude, ale "pán" má svým způsobem pravdu, akorát to mohl napsat kulantněji :)

Odpovědět