Nastavení gramofonu
Re: Nastavení gramofonu
Vyreklamuj to nech ti vrátia peniaze a zober si nejaký Pro-Ject. S tým budeš spokojný aj cenovo
v krajnosti nově vydrátnout ramínko (o tom je vlákno) ale to vyžaduje určitou prax a poruší se záruční podmínky...
zkoušels jinou přenosku ? někdy to souvisí
zkoušels jinou přenosku ? někdy to souvisí
Nedávno jsem podobný problém řešil u nového ProJect-u. Byl tam vadný hrot.
Ta reklamace se řešila kde a jak?
Ta reklamace se řešila kde a jak?
Mall.cz, čekal sem, že mi dají nový kousek a nebudou to hrotit.
Tak to je špatný, tam se lidského kontaktu nedočkáš, tam jen reklamovat a reklamovat.
Vrátili mi peníze, takže nakonec ok. Co si myslíte o Pro-Ject T1 BT Piano OM5e? Zdá se mi to cajk. Dá se u tohoto stroje kdyžtak třeba provést upgrade přenosky?
Ten Bluetooth by som tam nechcel. Toto si pozri, a ak by si chcel investovať viac tak do lepšej prenosky. Túto by ti mali v hifi predajni odrátať z ceny a započítať tú lepšiu. Doporučujem Ortofon 2m Red napríklad.
https://www.project-audio.com/en/produc ... ordmaster/
https://www.project-audio.com/en/produc ... ordmaster/
Z jakého důvodu vadí ten BT?
Nakonec jsem koupil Pro-Ject T1 Phono. Už k tomu vadnému Sony jsem měl AQ24, takže rodiče jsou teď spokojení.
Jenom ke tvému předchozímu příspěvku o BT, dle mého je na každém gramofonu BT, WiFi, převodník do digitálu a pod. úplně na h..., dle mého je na h... i vypínání na konci LP,... a když gramofon, tak jenom to nejnutnější, aby do hudby nelezl brum, šum a pod. Přenoska úplně co nejlepší, bezhlucny motorek a ložisko, dobré ramínko a velmi ohebné drátky v něm,.. v jednoduchosti je síla.
Strejdin,
pod to co jsi napsal výše, bezvýhradně souhlasím a podepisuji se.
pod to co jsi napsal výše, bezvýhradně souhlasím a podepisuji se.
Asi jsem jeliman, ale k čemu by vůbec BT v gramofonu bylo? Nenapadá mě jediný důvod? To samé wifi?? Poučte mě?
Dobře navržené koncové vypínání na h...o rozhodně není.
něco na tom bude ponivač aj mercedes třídy Technics SL1200 je plnej manuál...já se tyhle "vymoženosti" milerád vzdávám a používám automat jenom lituji že si tenkrát (1994) nepřiplatil
na direct drive ale to je báchorka jiná
na direct drive ale to je báchorka jiná
"Mercedes třídy" (za nějž ho vůbec nepovažuji, ten z něj udělali akorát koncohájničtí pošuci) nemá koncové vypínání, protože to je původem DJ gramofon.
Já vlastním několik skutečných Mercedesů mezi gramofony (např. Thorens TD 126 Mk2, Mk3 a Mk4) a ty vesměs koncové vypínání mají. Pak vlastním několik bavoráků mazi gramofony, např Dual 1229, 1249, 701, 721, 731, 741 a ty jsou dokonce plnoautomatické, aniž by to mělo jakýkoliv negativní efekt na jejich zvuk.
Já vlastním několik skutečných Mercedesů mezi gramofony (např. Thorens TD 126 Mk2, Mk3 a Mk4) a ty vesměs koncové vypínání mají. Pak vlastním několik bavoráků mazi gramofony, např Dual 1229, 1249, 701, 721, 731, 741 a ty jsou dokonce plnoautomatické, aniž by to mělo jakýkoliv negativní efekt na jejich zvuk.