Lupání-Nová přenoska

Prostor pro milovníky poslechu LP
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Lupání-Nová přenoska

Příspěvek od Oldear »

Zkoušels při vypnuté televizi, když už si to takhle umístnil?

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Dneska zkusim,ale při minulé přenosce nebyl problém,se mi nezdá že by to bylo TV,nikdy mě nenapadlo že by to mohla ovlivňovat...

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Samozřejmě že hraju LP při vypnuté TV,ale když mam čas a jsem sám doma.Po nové přenosce se mi to ale ještě nepovedlo být sám doma takže to jsou zatim jen takové pokusy na chvíli kdy ztlumim tv a rychle si něco pustim a manželka na mě kouká jak na magora...

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

fb_david1 píše:
17 led 2023 12:16
Jo,10 to měla taky,má to i Redka,ta Nagaoka nic takovýho nemá,tak nevim jestli ji nemám zkusit vrátit...
No když nejsi spokojen...tak vrátit, občanský zákoník to umožňuje, do 14 dnů
bez udání důvodu (zákon č. 89/2012 Sb.) bohužel: často se to zneužívá - ke škodě obchodu ale, to už není problém tvůj.
Naposledy upravil(a) lechos dne 17 led 2023 16:45, celkem upraveno 1 x.

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

Nagaoku MP110 vlastnim a nic takoveho nedela, pokud tobe ano, je vadna a vrat ji nebo reklamuj.

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Při vypnuté TV taky lupe,vrácení přenosky jsem prošvihl o den,zkusím reklamovat.Děkuji všem za snahu problém vyřešit.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Zkusil bych natahnout nejaky drat z nejblizsiho PEN vodiče. Jestli ma nejaky zesilovač zemnici svorku, tak z ni. A pokusil bych se udelat oko, ktere by pasovalo na ten stredici trn u gramofonu. Zkusil bych tak prehrat par skladeb na desce, ktera lupe. Tim bych zkusil omezit statiku a určil směr případných změn.
Zjistil bych, jestli je uzemnene ramenko, pokud je kovove. Možná bych i zkusil, dát přez přenosku alobal a nějak ho propojil s ramenkem. Třeba by to stačilo. Celé to nejspíš bude nějaká prkotina, která ale pozlobí.

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Raménko je karbonové a je uzemněné,teď jsem na to koukal,zkusim si ještě pohrát s tim uzemněním,díky.

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

Kup tam ještě jednu a tuhle jim vrať. Případně když nová nebude hrát tak ji vyreklamuješ.

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Tak trochu oživim téma.Nejdříve jsem zkusil gramo s jiným zesilovačem a lupalo pořád,tj.zesik ok.Nevydržel jsem a koupil si Ortofon 2M Red.Namontoval jsem na gramo ,zatím jsem přehrál dvě LP a vše ok bez lupání.Zkusil jsem tedy Nagaoku vyreklamovat ale podejce se k reklamaci nechce znát že vše dal k posouzení prodejci Nagaoki a ten mu tvrdí že ještě neměl ani jednu reklamaci a že tyto přenosky jsou na sto procent spolehlivé...

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Tak jasně. Pokud to dělá statika, se kterou si Nagaoka neporadí, tak se to těžko reklamuje. Zkusil si alespon přidržet nějaký uzemněný drát na tom středícím trnu?

fb_david1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_david1 »

Zkoušel,ale bez úspěchu.Teď jsem ale trochu víc zagugloval na zahraničních forech a zjistil jsem že docela dost lidí s tím má problém.Jediný řešení kterým to několik lidí vyřešilo je zapojit gramo do úplně jiný zásuvky,což už ale zkoušet nebudu,už tam nechám tu redku,mě připadá že i o něco lépe hraje.Když nevyjde reklamace zkusim Nagaoku prodat,třeba někomu u jiného grama udělá ještě službu.

Tomík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomík »

Zdravím mohu se zeptat jak dopadlo to lupaní během přehrávaní v čem byl vlastně problém

Odpovědět