Ahoj.
Pokoušel jsem se předělat kablík z pětikolíku na cinche do vstupu phono. Porůznu jsem to odstiňoval, zemnil i ramínko a přece jen tam ale pořád kousek toho brumu je. Co poradíte dál? Dík
Jak připojit gramofon Tesla ?
Re: Jak připojit gramofon Tesla ?
Ahoj, zkus znovu překontrolovat připájení, jestli nemáš někde blízko sebe živé vodiče a nebo jestli při pájení nedošlo k pro(na)tavení izolace. Mám HC58, dělal jsem to sám, nejsem žádnej el.technik, ale brum tam tedy nemám.
Děkuji,zkusím.
Myslel jsem, že si postavím stavebnici předzesilovače pro přenosku a zkusím hrát své staré desky, nejsem toho ale schopen, bastlení už mne nebaví. Takže koupit "tu krabičku" Jen mne šokovalo, jaký je výběr a kam až lze jít s cenou. Uf! Co ten obyčejný AQ MM3 ?
Tipl bych si, že to bude mít parametry oné stavebnice za 200 Kč, jak znám ceny reprosoustav AQ. Poradíte? Díky moc.
Myslel jsem, že si postavím stavebnici předzesilovače pro přenosku a zkusím hrát své staré desky, nejsem toho ale schopen, bastlení už mne nebaví. Takže koupit "tu krabičku" Jen mne šokovalo, jaký je výběr a kam až lze jít s cenou. Uf! Co ten obyčejný AQ MM3 ?
Tipl bych si, že to bude mít parametry oné stavebnice za 200 Kč, jak znám ceny reprosoustav AQ. Poradíte? Díky moc.
Ale, nač to protahovat. Koupím tenhle a je to, že.
PRO-JECT PHONO MM
PRO-JECT PHONO MM