Grundig PS 2500
Grundig PS 2500
Ahoj všichni, mám možnost koupit gramofon Grundig PS 2500 za sedm stovek, chci ho srovnat s mojí teslou NC 470 a jsem zvědavý jestli tam bude slyšet nějaký rozdíl. Nemáte někdo zkušenosti s gramofony grundig všeobecně? Na co si dát pozor, jak ho správně seřídit a tak podobně. Uvítám jakýkoli příspěvek k tématu, děkuji.
Re: Grundig PS 2500
Tenhle grundig neni nic extra. 700 je tak odpovidajici cena. ale nemyslim si, ze by byl lepsi nez ta tesla. nesrovnaval jsem to ale.
Re: Grundig PS 2500
jeste doplnim : nastaveni - serizeni. Koupil jsem ho onehda taky za par stovek. Original prenosku davali ATN 71. vlozka tedy AT 71. doporuceny pritlak myslim 1,5 az 2 . uzivatelsky manual lehce dohledatelny na netu. mas tam i ruzne fotky k tomu. .... reminek se da taky koupit. stroboskopicka kontrola otacek a moznost rucne doladit. prenosku seridis podle Rowingovy sablony ze zdejsiho fora.
Ja mam u nej problem s rychlejsim klesanim ramenka. snazil jsem se pidit co s tim, jestli se nekam plni nejaky olej nebo tak, nic sem ale nezjistil a momentalne jsem na to uplne zapomnel protoze ho pouzivam opravdu hodne malo ...
Ja mam u nej problem s rychlejsim klesanim ramenka. snazil jsem se pidit co s tim, jestli se nekam plni nejaky olej nebo tak, nic sem ale nezjistil a momentalne jsem na to uplne zapomnel protoze ho pouzivam opravdu hodne malo ...