Důvod, proč si pořídit gramofon

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Důvod, proč si pořídit gramofon

Příspěvek od Karel1 »

RS.jpg
Chystaná kolekce 20-ti vinylů "The Studio Albums Vinyl Collection 1971 - 2016" obsahuje každé album The Rolling Stones vydané od roku 1971. Remaster všech nahrávek proběhl v Abbey Road Studios, tož by to mohlo být fajne *2thumbsup* Každá deska bude mít navíc originální certifikát původu, nové grafické zpracování atd ..... Tož se těším na 15. června, kdy má box vyjít ;)

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Důvod, proč si pořídit gramofon

Příspěvek od Dasta »

Desky Stounů již byly v minulosti přeleštěny několikrát.Nejlepší co jsem slyšel byly remasterované desky katalogu ABKCO vydané kolem roku 2003, které remasteroval Bob Ludwig se svým týmem. To jsou ty desky do roku 71(Let IT Bleed, Beggars Banquet, Out Of Our Heads, Aftermatch....)
Z těchto remasterů vznikla kromě LP i řada SaCd a samostatné cd převedené z DSD, vše pochopitelně s vynikajícím zvukem.
Budeme doufat, že i tato reedice bude aspoň tak povedená, jako desky z roku2003.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

V roce2010 vydal Polydor box 14ti elpíček" The Rolling Stones 71-05"
Zajímavé na tom je, vinyly včetně obalů byly vyrobeny komplet v GZ v Loděnici u Berouna, zadavatel a kupující byly údajně velmi spokojeni, jak s výlisky, tak s obaly.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Potvrzuji Dastovi ty remastery Boba Ludwiga z roku 2003. Mám z této řady Beggars Banquet a Aftermath na SACD a hrají suprově. Poslouchám jen ranné "Stouny", dál mě to nezajímá. Ta LP z Abbey Road Studios budou také super. Tam byly realizovány dvě LP desky ABBY, Album a Arrival na 45 rpn a hrájí svěle.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Jelikož já žádný vinyl od Rolling Stones nemám, bude to pro mě něco, jako premiéra ;)

Odpovědět