Brum motorku
-
- Kontaktovat uživatele:
Brum motorku
Ahoj, jdu si pro radu.
Můj druhý gramec DUAL1237 dost brumí. Když jsem ho otevřel, tak jsem zjistil, že předchozí uživatel při předělání z 5DIN na CINCH vynechal zemnící drát. Na foto (pokud se mi podaří vložit) je vidět, že jeden kontakt ke kterému je připájen zelený drát z přenosky je prázdný. Myslíte, že když k prázdnému kontaktu připájím vodič, který připojím k předzesu, že se to zlepší? Moc děkuji za reakce.
Můj druhý gramec DUAL1237 dost brumí. Když jsem ho otevřel, tak jsem zjistil, že předchozí uživatel při předělání z 5DIN na CINCH vynechal zemnící drát. Na foto (pokud se mi podaří vložit) je vidět, že jeden kontakt ke kterému je připájen zelený drát z přenosky je prázdný. Myslíte, že když k prázdnému kontaktu připájím vodič, který připojím k předzesu, že se to zlepší? Moc děkuji za reakce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brum motorku
Lepší je ponechat origo zapojení DIN a použit kabel redukčku DIN/cinch
neodborné amatérské bastlení situaci zpravidla zhorší
ten zemní vodič...nutno vyzkoušet, někdy pomáhá jindy nezmění se nic.
neodborné amatérské bastlení situaci zpravidla zhorší
ten zemní vodič...nutno vyzkoušet, někdy pomáhá jindy nezmění se nic.
Špatně
Správně
Přerušit, kde jsou křížky, a připojit kostru na zemnící šroubek (před)zesilovače.
Všechny káblíky (1-4) od přenosky, kromě kostry jsou "živé" a spojují se s kostrou až na (před)zesilovači...
Správně
Přerušit, kde jsou křížky, a připojit kostru na zemnící šroubek (před)zesilovače.
Všechny káblíky (1-4) od přenosky, kromě kostry jsou "živé" a spojují se s kostrou až na (před)zesilovači...
Ale to je něco zcela jiného , zkus si to napřed prostudovat, než něco vyplkneš.
je tohle vůbec možný ??? to už je na Chocholoucha, kazajku a Bohnice
Snaží se ti naznačit, že je to uplně jiná část signálové cesty, než je v dotazu. Kousek ti tam chybí.
Chytrému napověz, hlupáka nakopni...