Antistatické obaly
-
- Kontaktovat uživatele:
Antistatické obaly
Mám jeden takový malý problémek , když si vyndám desku z obalu a položím na talíř a pustím a vychutnám ten požitek ale jen tak se dívám na ten prázdný obal a jak se tak dívám je chlupatý jako pes.Setř prach ale nějaký je i uvnitř , co mám dělat a nové obaly se my kupovat nechce.
Re: Antistatické obaly
Když máš moc času a málo peněz, tak ty obaly vyper.
Ty vnější obaly desek máš doufám přebalené ochrannou PE fólii a když je správně vložena účinně brání vnikání prachu. Vyrobil jsem si sám ze záhradkařské fólie a svařeno trafopájkou.
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
Prvýkrát som si objednal vnútorné antistatické obaly, ale mám otázku
Keď si kúpite novú LP, dáte vinyl automaticky do tohto obalu a následne do pôvodného insertu?
Pretože prať novú platňu je asi zbytočné, nie
Keď si kúpite novú LP, dáte vinyl automaticky do tohto obalu a následne do pôvodného insertu?
Pretože prať novú platňu je asi zbytočné, nie
Prát je nutno i úplně nové desky
Dát nevypranou desku do nového obalu je jen zbytečné vyhazování peněz!
Jinak původní vnitřní obaly u desek většinou nechávám, vyhazuji jen v případě hodně velkého poškození u bazarových desek.
Jinak původní vnitřní obaly u desek většinou nechávám, vyhazuji jen v případě hodně velkého poškození u bazarových desek.
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
Tak ale niekto perie len nové dosky, niekto len bazárové/špinavé ... (a niekto žiadne )
Bol by teda problém dať nevypratú novú dosku do tohto obalu? Stratilo by to zmysel?
Resp. nestačilo by to aspoň prejsť antistatickou kefou na platne?
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
zabiny007 ma odpoveďou predbehol
OK, lebo pravdou je, že mám cca 30 platní, na ceste sú obaly (vnútorné nagaoka 102 a tiež vonkajšie)... Chýba mi však najpodstatnejšia vec - gramo
Niekedy som gramo mal, avšak lacny šmejd a niečo také ako práčku som vôbec neriešil... Teraz sa chystám kúpiť (konečne) nové gramo a aj práčku, avšak myslel som, že nové platne dovtedy dám aspoň do obalov Tak nakoniec si asi ešte chvíľu počkajú
OK, lebo pravdou je, že mám cca 30 platní, na ceste sú obaly (vnútorné nagaoka 102 a tiež vonkajšie)... Chýba mi však najpodstatnejšia vec - gramo
Niekedy som gramo mal, avšak lacny šmejd a niečo také ako práčku som vôbec neriešil... Teraz sa chystám kúpiť (konečne) nové gramo a aj práčku, avšak myslel som, že nové platne dovtedy dám aspoň do obalov Tak nakoniec si asi ešte chvíľu počkajú
venkovní obaly použij, vnitřní si schovej na "pak"