Tímhle vším jen ukazuješ na sebe, Denkezi... Prožranej frustrací tak, že už nezvládneš víc než jen napadat, prudit, zpochybňovat a vymýšlet si (viz citát výše), jen aby bylo proti čemu bojovat... Go on .
Zapojení reproduktorů
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Zapojení reproduktorů
PítrsPraha ztácíš nervy, pozor na to.
Dám ti radu, a zadarmo:
Pokud se ke svým sluchovým vjemům budeš stavět tak, že jsou jen a pouze tvoje, že jsou nepřenosné a že to není žádná objektivní skutečnost, možná pak bude pro tebe snazší akceptovat sluchové vjemy jiných.
Dám ti radu, a zadarmo:
Pokud se ke svým sluchovým vjemům budeš stavět tak, že jsou jen a pouze tvoje, že jsou nepřenosné a že to není žádná objektivní skutečnost, možná pak bude pro tebe snazší akceptovat sluchové vjemy jiných.
Hele pokud by to bylo fakt slyšet, tak to dávno každej pájí přímo na vyhýbku. Nejvíc mám srandu z toho, že vedu k reproduktorům 2x4mm2 a od svorek na vyhýbku a z vyhýbky na repráky vede nějaká 1x1mm2.
Předpokládám, že píšeš o svých reproduktorech. Nikde jsem tady popis tvé sestavy ale nenašel, tak je těžké se k tomu vyjadřovat.
Hele, kdyby to slyšet nebylo, neexistoval by trh s kabely už přes padesát let.
Hele, kdyby to slyšet nebylo, neexistoval by trh s kabely už přes padesát let.
Naposledy upravil(a) Prospero dne 17 úno 2021 21:29, celkem upraveno 1 x.
elMuerte
Ale samozřejmě, tak už to funguje dávno a dávno se to tak používá. Pokud někdo nehodlá realizovat zapojení Bi-wiring, ale jen Single-wiring a na svorkách pozlacené plíšky, tak je daleko lepší plíšky vyhodit a spojit to přímo na výhybce. Používal se stříbrný, nebo postříbřený kablík a pájeno s vysokým obsahem stříbra. Znám několik kolegů, kteří to takto měli - obešli terminály a přípájeli to rovnou na výhybu. Jaký byl rozdíl v reprodukci, nemohu sloužit, protože jsem to neslyšel před a po. Přepojovat se to nedalo, ale majitelé tvrdili, že to přínosem bylo, protože odpadly spoje. Chce to ale dobře vybrat kabel, pak je složitejší jej měnit.
Ale samozřejmě, tak už to funguje dávno a dávno se to tak používá. Pokud někdo nehodlá realizovat zapojení Bi-wiring, ale jen Single-wiring a na svorkách pozlacené plíšky, tak je daleko lepší plíšky vyhodit a spojit to přímo na výhybce. Používal se stříbrný, nebo postříbřený kablík a pájeno s vysokým obsahem stříbra. Znám několik kolegů, kteří to takto měli - obešli terminály a přípájeli to rovnou na výhybu. Jaký byl rozdíl v reprodukci, nemohu sloužit, protože jsem to neslyšel před a po. Přepojovat se to nedalo, ale majitelé tvrdili, že to přínosem bylo, protože odpadly spoje. Chce to ale dobře vybrat kabel, pak je složitejší jej měnit.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nemám to nadání to slyšet, takže nemůžu pochopit, že jsou patrné takové drobné nuance jako 2 cm silné měděné propojky a signál si pak dál klidně frčí do kilometrtu (nadneseně) drátu pasivní výhybky. To jsou věci.
Jsou, jsou.
Já jsem si to před třiceti lety také nedokázal představit.
A jen tak na okraj. U mě to nakonec nevyhrál ten nejtlustší a ani ten nejdražší kabel.
Já jsem si to před třiceti lety také nedokázal představit.
A jen tak na okraj. U mě to nakonec nevyhrál ten nejtlustší a ani ten nejdražší kabel.
Vidim , ze se nic nezmenilo. Pořád resite. Ico víny
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky kterým ale sestava ve výsledku nehraje tak moc blbě, že komplet zamaskuje jinde snadno slyšitelný rozdíl mp3 vs 44.1/16.