Takže nevíš, jak jinak. Ale naprostý souhlas
Silnější materiál beden
Re: Silnější materiál beden
Neuč orla létat...
A ukaž jak dýhuješ Ty, ještě jsme nic krom keců neviděli machře.
Kritizuješ lidi, co postavili více beden, než jsi viděl.
A ukaž jak dýhuješ Ty, ještě jsme nic krom keců neviděli machře.
Kritizuješ lidi, co postavili více beden, než jsi viděl.
Že se cítíš nějak ponížen, s tím ti moc nepomůžu. Zkus zlepšit své chování a nechovej se jako primitiv a hulvát. To je moje rada. A kdybys četl bez vzteku a u toho vypustil tu žluč, co v sobě máš, tak nikoho nekritizuji, pouze objasňuji technologii.
Jsi tu 3 dny i s cestou, a máš pocit, že jsi sežral Šalamounovo hovno?
Ani nevíš, kdo je kdo, ale hlavně, že jsi letadlo.
Ty tady těžko někoho ponížíš, leda sebe...
Zkus si napřed něco přečíst, co tady řešíš, se to řešilo už xkrát, neuvedl jsi se zatím nijak dobře, možná by pomohlo chvíli číst starší příspěvky a pak něco řešit. Je fajn, že máš rád, když Ti při hraní padá omítka, ale 100 lidí 100 chutí. A kázat tady BVA nebo NA, to chce buď hodně hlouposti nebo sebevědomí.
Ani nevíš, kdo je kdo, ale hlavně, že jsi letadlo.
Ty tady těžko někoho ponížíš, leda sebe...
Zkus si napřed něco přečíst, co tady řešíš, se to řešilo už xkrát, neuvedl jsi se zatím nijak dobře, možná by pomohlo chvíli číst starší příspěvky a pak něco řešit. Je fajn, že máš rád, když Ti při hraní padá omítka, ale 100 lidí 100 chutí. A kázat tady BVA nebo NA, to chce buď hodně hlouposti nebo sebevědomí.
Hloupostí se tady projevuješ zatím pouze ty. Jednak se neumíš slušně chovat, chováním jsi jako buran z nádraží. Nevybavuji si, že bych někde na tvojí osobu reagoval. Pokud se cítíš potrefenou husou, to už jde mimo mě. A nerozlušuji, kdo problematice nerozumí. Pokud to někdo neumí, není podstatné, o koho jde. Že ty to neovládáš a opíráš se o druhé, to není zrovna moudré. A pokud máš zkušenosti, znalosti a můžeš něco k tématu říct, klidně to řekni. Jinak je to bezvýznamné.
Toto bol Tvoj pôvodný dotaz, v sekcii "Potřebuji poradit". Pár rád a názorov si obdržal.HLUCHYPES píše: ↑26 říj 2024 10:57Dobré ráno.
Technický dotaz. Jelikož mám sloupy 180 litrů a jsou z dýhované MDF 18mm, chtěl bych udělat nové skříně. Důvody dva. Jednak je to dýha americký ořech, což není zlé, mně se líbí ale buď indický palisandr, ten, co se oiužívá na kytary, nebo ještě víc mahagon. Ten klasický, hnědo červnený, s rovnými léty. Ta vintage klasika. Tak si říkám, že bych je udělal místo tl. 18, z 38mm.
Bude to mít lepší vlastnosti, když to bude silnější? Nebo je to buřt. Na stěhování asi nic moc, už takhle je to jak z betonu.
Teda sa rozhodni, ak chceš daj info ako to dopadlo a je to.
A k tématu, odpověď jsi dostal, stačí 22mdf, s výstuhami, ale pokud chceš, dej tam 38, my to nosit nebudeme, na škodu to nebude, ale je to zbytečné... co chceš vícHLUCHYPES píše: ↑28 říj 2024 16:08Hloupostí se tady projevuješ zatím pouze ty. Jednak se neumíš slušně chovat, chováním jsi jako buran z nádraží. Nevybavuji si, že bych někde na tvojí osobu reagoval. Pokud se cítíš potrefenou husou, to už jde mimo mě. A nerozlušuji, kdo problematice nerozumí. Pokud to někdo neumí, není podstatné, o koho jde. Že ty to neovládáš a opíráš se o druhé, to není zrovna moudré. A pokud máš zkušenosti, znalosti a můžeš něco k tématu říct, klidně to řekni. Jinak je to bezvýznamné.
Aby Ti to napsali všichni?
Tak by to také za normálních okolností bylo. Kdyby někteří neměli potřebu se za každou cenu nesmyslně vyjadřovat, jenom v touze něco rozporovat, hlavně napsat příspěvek, i když tomu nerozumí. Ale to je standard soc. sítí..mumu píše: ↑28 říj 2024 16:10Toto bol Tvoj pôvodný dotaz, v sekcii "Potřebuji poradit". Pár rád a názorov si obdržal.HLUCHYPES píše: ↑26 říj 2024 10:57Dobré ráno.
Technický dotaz. Jelikož mám sloupy 180 litrů a jsou z dýhované MDF 18mm, chtěl bych udělat nové skříně. Důvody dva. Jednak je to dýha americký ořech, což není zlé, mně se líbí ale buď indický palisandr, ten, co se oiužívá na kytary, nebo ještě víc mahagon. Ten klasický, hnědo červnený, s rovnými léty. Ta vintage klasika. Tak si říkám, že bych je udělal místo tl. 18, z 38mm.
Bude to mít lepší vlastnosti, když to bude silnější? Nebo je to buřt. Na stěhování asi nic moc, už takhle je to jak z betonu.
Teda sa rozhodni, ak chceš daj info ako to dopadlo a je to.
Naposledy upravil(a) HLUCHYPES dne 28 říj 2024 16:43, celkem upraveno 1 x.
Nevím, že by od tebe něco konstruktivního zaznělo, krom hulvátství. Ani netuším, kde jsi vyčetl, že by něco měli psát všichni, potažmo ty...Lad2000 píše: ↑28 říj 2024 16:14A k tématu, odpověď jsi dostal, stačí 22mdf, s výstuhami, ale pokud chceš, dej tam 38, my to nosit nebudeme, na škodu to nebude, ale je to zbytečné... co chceš vícHLUCHYPES píše: ↑28 říj 2024 16:08Hloupostí se tady projevuješ zatím pouze ty. Jednak se neumíš slušně chovat, chováním jsi jako buran z nádraží. Nevybavuji si, že bych někde na tvojí osobu reagoval. Pokud se cítíš potrefenou husou, to už jde mimo mě. A nerozlušuji, kdo problematice nerozumí. Pokud to někdo neumí, není podstatné, o koho jde. Že ty to neovládáš a opíráš se o druhé, to není zrovna moudré. A pokud máš zkušenosti, znalosti a můžeš něco k tématu říct, klidně to řekni. Jinak je to bezvýznamné.
Aby Ti to napsali všichni?
, nič si "neobjasnil", doteraz len tro(t)líš...pouze objasňuji technologii...
Za tvé neznalosti já nenesu odpovědnost.
Páni Hifisti, většina z Vás tady působí už několik let, tak proč nejste prozíraví a nedokážete správně diagnostikovat trollujícího jedince. Řeší to známý citát Jan Wericha:
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“
Ten čas už dávno uplynul.
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“
Ten čas už dávno uplynul.
Jj, máš pravdu...