Silnější materiál beden

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Re: Silnější materiál beden

Příspěvek od HLUCHYPES »

Lad2000 píše:
28 říj 2024 15:15
HLUCHYPES píše:
28 říj 2024 13:58
Nerad bych hodnotil kvalitu tohoto tvého příspěvku. Vyjadřuješ se jako ten poslední z ulice. Ale zkus mi ukázat, kde je z mé strany nějaká urážka a který příspěvek je u tebe trolling? Děkuji.

Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá...
Takže nevíš, jak jinak. Ale naprostý souhlas ;-)

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Neuč orla létat...
A ukaž jak dýhuješ Ty, ještě jsme nic krom keců neviděli machře.
Kritizuješ lidi, co postavili více beden, než jsi viděl.

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

Že se cítíš nějak ponížen, s tím ti moc nepomůžu. Zkus zlepšit své chování a nechovej se jako primitiv a hulvát. To je moje rada. A kdybys četl bez vzteku a u toho vypustil tu žluč, co v sobě máš, tak nikoho nekritizuji, pouze objasňuji technologii.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Jsi tu 3 dny i s cestou, a máš pocit, že jsi sežral Šalamounovo hovno?
Ani nevíš, kdo je kdo, ale hlavně, že jsi letadlo.
Ty tady těžko někoho ponížíš, leda sebe...
Zkus si napřed něco přečíst, co tady řešíš, se to řešilo už xkrát, neuvedl jsi se zatím nijak dobře, možná by pomohlo chvíli číst starší příspěvky a pak něco řešit. Je fajn, že máš rád, když Ti při hraní padá omítka, ale 100 lidí 100 chutí. A kázat tady BVA nebo NA, to chce buď hodně hlouposti nebo sebevědomí.

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

Hloupostí se tady projevuješ zatím pouze ty. Jednak se neumíš slušně chovat, chováním jsi jako buran z nádraží. Nevybavuji si, že bych někde na tvojí osobu reagoval. Pokud se cítíš potrefenou husou, to už jde mimo mě. A nerozlušuji, kdo problematice nerozumí. Pokud to někdo neumí, není podstatné, o koho jde. Že ty to neovládáš a opíráš se o druhé, to není zrovna moudré. A pokud máš zkušenosti, znalosti a můžeš něco k tématu říct, klidně to řekni. Jinak je to bezvýznamné.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

HLUCHYPES píše:
26 říj 2024 10:57
Dobré ráno.
Technický dotaz. Jelikož mám sloupy 180 litrů a jsou z dýhované MDF 18mm, chtěl bych udělat nové skříně. Důvody dva. Jednak je to dýha americký ořech, což není zlé, mně se líbí ale buď indický palisandr, ten, co se oiužívá na kytary, nebo ještě víc mahagon. Ten klasický, hnědo červnený, s rovnými léty. Ta vintage klasika. Tak si říkám, že bych je udělal místo tl. 18, z 38mm.
Bude to mít lepší vlastnosti, když to bude silnější? Nebo je to buřt. Na stěhování asi nic moc, už takhle je to jak z betonu.
Toto bol Tvoj pôvodný dotaz, v sekcii "Potřebuji poradit". Pár rád a názorov si obdržal.
Teda sa rozhodni, ak chceš daj info ako to dopadlo a je to.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

HLUCHYPES píše:
28 říj 2024 16:08
Hloupostí se tady projevuješ zatím pouze ty. Jednak se neumíš slušně chovat, chováním jsi jako buran z nádraží. Nevybavuji si, že bych někde na tvojí osobu reagoval. Pokud se cítíš potrefenou husou, to už jde mimo mě. A nerozlušuji, kdo problematice nerozumí. Pokud to někdo neumí, není podstatné, o koho jde. Že ty to neovládáš a opíráš se o druhé, to není zrovna moudré. A pokud máš zkušenosti, znalosti a můžeš něco k tématu říct, klidně to řekni. Jinak je to bezvýznamné.
A k tématu, odpověď jsi dostal, stačí 22mdf, s výstuhami, ale pokud chceš, dej tam 38, my to nosit nebudeme, na škodu to nebude, ale je to zbytečné... co chceš víc
Aby Ti to napsali všichni?

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

mumu píše:
28 říj 2024 16:10
HLUCHYPES píše:
26 říj 2024 10:57
Dobré ráno.
Technický dotaz. Jelikož mám sloupy 180 litrů a jsou z dýhované MDF 18mm, chtěl bych udělat nové skříně. Důvody dva. Jednak je to dýha americký ořech, což není zlé, mně se líbí ale buď indický palisandr, ten, co se oiužívá na kytary, nebo ještě víc mahagon. Ten klasický, hnědo červnený, s rovnými léty. Ta vintage klasika. Tak si říkám, že bych je udělal místo tl. 18, z 38mm.
Bude to mít lepší vlastnosti, když to bude silnější? Nebo je to buřt. Na stěhování asi nic moc, už takhle je to jak z betonu.
Toto bol Tvoj pôvodný dotaz, v sekcii "Potřebuji poradit". Pár rád a názorov si obdržal.
Teda sa rozhodni, ak chceš daj info ako to dopadlo a je to.
Tak by to také za normálních okolností bylo. Kdyby někteří neměli potřebu se za každou cenu nesmyslně vyjadřovat, jenom v touze něco rozporovat, hlavně napsat příspěvek, i když tomu nerozumí. Ale to je standard soc. sítí..
Naposledy upravil(a) HLUCHYPES dne 28 říj 2024 16:43, celkem upraveno 1 x.

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

Lad2000 píše:
28 říj 2024 16:14
HLUCHYPES píše:
28 říj 2024 16:08
A k tématu, odpověď jsi dostal, stačí 22mdf, s výstuhami, ale pokud chceš, dej tam 38, my to nosit nebudeme, na škodu to nebude, ale je to zbytečné... co chceš víc
Aby Ti to napsali všichni?
Nevím, že by od tebe něco konstruktivního zaznělo, krom hulvátství. Ani netuším, kde jsi vyčetl, že by něco měli psát všichni, potažmo ty...

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

..pouze objasňuji technologii...
:D *taktone* , nič si "neobjasnil", doteraz len tro(t)líš.

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

Za tvé neznalosti já nenesu odpovědnost.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Páni Hifisti, většina z Vás tady působí už několik let, tak proč nejste prozíraví a nedokážete správně diagnostikovat trollujícího jedince. Řeší to známý citát Jan Wericha:

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“

Ten čas už dávno uplynul.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Jj, máš pravdu...

Odpovědět