Toto mohl napsat jen nechutný hulvát. Asi ne starší, moudrý člověk. Nick asi nebude respektovat věk.
Za prvé, uklidni se. Nikde jsem tě nenapadal.
Za druhé, hifi mě baví, nespekuluj. Co mě nebaví, tak příspěvky lidí, kteří jen machrují, pořád připomínají, jak jsou praví hifisti a že tady jich zbylo málo, a naznačují, že zbytek je póvl. Jak jedou v jiném kočáře a ostatní ani nevědí, jak to má správně hrát. Jak to mají vyřešené, protože do toho dali nechutné prachy, a jinak to nejde. Jak přirovnávají soupravy ostatních k „Ochcávkám“. Taky mě nebaví poznámky o tom, na čem hraje bytná (já nemám bytnou ale milující manželku, která poslouchá věrně se mnou – v obou významech). Dále spekulace o tom, jak doma hifisti provozují šrot, že to chtějí zadarmo, že jsou méněcenní, protože nenavštěvují živou hudbu, a podobné předsudky nedoceněného jedince, který to omílá stále dokola v každém příspěvku nakonec s falešně smířlivým rozloučením.
Za třetí, neplač o tom, jak seš tu nespravedlivě brán. Když se jedná o kabely, proměníš se v chytrou horákyni, která jasně naznačuje, jak kabely hrají, ale vlastně si „tady nic konkrétního nenapsal“. Nejsem typ, co se hrabe ve starých příspěvcích, ale tvoje popletené výroky jsou celkem známé. Myslím, že jsi někde psal, jak "vám po výměně kabelu padla brada" (snad se nepletu). Takové hovadiny člověku utkví.
A nakonec, nepleť si vážně prezentované do nebe volající hlouposti s názory a netahej sem pořád peníze. Nepoučuj o toleranci – zrovna ty sis k ní ani nepřičichnul.
Tak hlavně poslouchej muziku a ať ti to hraje (aspoň trochu věrně s tím bassreflexem).