Bravo, hochu. Buď neumíš číst nebo chápat, protože ti vůbec nedocvaklo o co šlo. muchacho jasně píše, že všechna porovnávaná zařízení připojil k RME digitálně (pro ty pomalejší to znamená, že obešel jejich DAC), protože porovnával co doputuje do RME, jestli původní nebo jakkoli změněná data. mcm opět nezklamal, jako vždy.
Dac,nebo streamer?
Re: Dac,nebo streamer?
Ty mudrlante. Taky by jsi mohl napsat na čem vlastně posloucháš a nejenom ostatní urážet. Ještě jsem od tebe nečetl, že by jsi ostatním něco poradil z provozování svého vlastního hifi
Tak to bohužel čteš dost špatně. To je ale tvůj problém, s tím Já nic nezmůžu.
A na čem poslouchám, i to jestli to budu veřejně sdílet, je moje věc. necítím potřebu vytahovat se kolik peněz jsem utratil za hifi.
A na čem poslouchám, i to jestli to budu veřejně sdílet, je moje věc. necítím potřebu vytahovat se kolik peněz jsem utratil za hifi.
Liamee: Je to zaujmove forum. To ber ako zakladnu premisu, ze su tu vacsinou ludia ktori sa uprimne zaujimaju o reprodukovanu hudbu a zariadenia aby na to pouzite to dokazali co najlepsie. Sam ked citam aj na zahranicnych forach nejake zdielane skusenosti a nazory, tak je velmi relevantne vediet na com dany pisatel/hifista pocuva. Po tomto uvedomeni som som si to na forum doplnil
Vyzkoušej, třeba to bude dobré ... anebo taky ne.mcm píše: ↑07 pro 2024 10:51ještě tam bude něco stát vývoj a údržbu software ale stejně ta cena je obrovská, tady se dají koupit FanLess PC: https://store.mele.cn/collections/mini-pc
Já jsem z těch "mini" zkoušel jen dvě verze Raspberry a ani z jedné se mi nepodařilo dostat slušný zvuk - nevím proč. Měl jsem tu návštěvy s NUCy a ty hrály na první dobrou s lineárním zdrojem lépe, než neupravené PC (mikroATX, pasívní skříně, různé procesory, externí lineární napájení). Jakmile se do těch větších PC přidala PCIe USB karta od JCAT, tak se karta obrátila ve prospěch většího PC.
Ve všech případech, kdy mini či maxi PC posloužily dobře jako digitální transport, výrazně záleželo na napájecím zdroji.
nezkoušel jsi hrát z notebooku na baterie? možná by se tím potvrdilo že ti to ruší přes napájení zdroj v PC/NUC
Notebook ne. Ale to mi připomíná, že jsem si koupil takovou fancy UPS, která slibovala na výstupu čistou sinusovku. Připojil jsem to na své audio PC (odpojené od sítě, samozřejmě) ... a bylo to zvukově úplně špatné.
mě se doma jeden nevyužitý notebook povaluje tak to asi časem vyzkouším, mám taky Topping HS02 přes který pojedu přes USB