CD - zašitá lacná perlička
CD - zašitá lacná perlička
Ahojte. Máte niekto tip na lacný (aj starý) ale skvele hrajúci CD?
Cena do 100€ a nižšie - ideál do 50€. Proste taká popoluška nedocenená - s čo najlepším prirodzene znejúcim a plnším zvukom.
Mám Marantz CD5003 (hrá fakt dobre) - porazil by ho nejaký takýto starý a lacný CD plejer ?
Našiel som napr. Grundig Fine Arts CD 9000 - je to nad limit 100€ - ale ak by bol zvukovo niečo extra, porozmýšlam.
Cena do 100€ a nižšie - ideál do 50€. Proste taká popoluška nedocenená - s čo najlepším prirodzene znejúcim a plnším zvukom.
Mám Marantz CD5003 (hrá fakt dobre) - porazil by ho nejaký takýto starý a lacný CD plejer ?
Našiel som napr. Grundig Fine Arts CD 9000 - je to nad limit 100€ - ale ak by bol zvukovo niečo extra, porozmýšlam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD - zašitá lacná perlička
TESLA MC901, 902, 911
dobrý tip - díky.
Dávam na zoznam.
Nejaké ďalšie tipy?
Príp. ak máte doma nejaký kus v skrini ... a mohol by poslúžiť ešte
Dávam na zoznam.
Nejaké ďalšie tipy?
Príp. ak máte doma nejaký kus v skrini ... a mohol by poslúžiť ešte
PIONER PD-S504 , jak řek klasik, "není to sice žádný HIGH-END, ale testech časopisu Stereo Video v době ,kdy tento časopis byl pro milovníky audia přínosem dopadl OK".
Mám ho doma, jsem 1.majitel a budu ho asi dávat do inzerce, (asi 90€). Když tak napiš.
Mám ho doma, jsem 1.majitel a budu ho asi dávat do inzerce, (asi 90€). Když tak napiš.
Tak akurát ten pioneer som zrovna mal
Aj nejaké sony CDP991 (?)
Aj nejaké sony CDP991 (?)
Takže objednaná Tesla MC902 - díky za tip
Philips CD-824
Philips CD-950
Philips CD-950
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Magnavox
Philips CD-940 a 930
Grundig 9000, 9006 (či ten shodný s Teslou)
ty dražší Sony 790 (starší verze), klasické ESD a vybrané ES, v Evropě se občas objeví jap/am verze na 110V s jiným označením ESJ/ESA jako 3ky
C.E.C. transporty TL
Philips CD-940 a 930
ty dražší Sony 790 (starší verze), klasické ESD a vybrané ES, v Evropě se občas objeví jap/am verze na 110V s jiným označením ESJ/ESA jako 3ky
C.E.C. transporty TL
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Magnavox
Philips CD-940 a 930
C.E.C. transporty TL
Philips CD-940 a 930
C.E.C. transporty TL
Osobně bych volil TEAC nebo DENON, ty starší mašinky byly dokonale vyrobeny a hrály super -- vlastnil jsem několik typů .
škoda že si nenapísal včera - rozmýšlal som nad Grundig 9000 s drevenými bočnicamiDinosaurjr píše:Magnavox
Philips CD-940 a 930
C.E.C. transporty TL
- ale info k nemu na nete moc nie je - tak je objednaná škaredšia krabica od tesly -:)
Na CD-P Technics řady SL-PG se obecně nadává a pohrdá jimi, no zvukově možná rezervy mají ale použita optomechanika (notabene zn. Philips)
je nezničitelná a přečte lecjaký vypálený padělek kde dražší mašiny často stávkujou. Vono stačí čistit IPA špiritusem čočku laseru a mazat jemným
volejíčkem vodící tyčky snímače.
je nezničitelná a přečte lecjaký vypálený padělek kde dražší mašiny často stávkujou. Vono stačí čistit IPA špiritusem čočku laseru a mazat jemným
volejíčkem vodící tyčky snímače.
Lechosi, tvoje posty by se měly přísně cenzurovat. Čočka laseru se NESMÍ čistit žádnou chemikálií !
Jedině opatrně ofouknout stačeným vzduchem ze spraye
Jedině opatrně ofouknout stačeným vzduchem ze spraye
napsal jsem: IPA, to není denaturák z drogérky ani alpa
to pak firma Hama páchá sabotáž paktiže dodává čisticí sety na CD mechaniky PC s touto chemikálii...
to pak firma Hama páchá sabotáž paktiže dodává čisticí sety na CD mechaniky PC s touto chemikálii...
-
- Kontaktovat uživatele:
TESLA MC902 je sice nezmar a přehraje cokoli
ale má jednu dost nepříjemnou vadu, na kterou se třeba připravit. Odchází postupně segmenty displeje. Je to skoro až vlastnost.
Snadno výměnou se to spravit nedá. To nejsou do tištáku zapájené segmentovky (jak jsem se kdysi najivně domníval). LED čipy jsou přímo na hlavnim tištáku od nich vedou supertenké drátky doprostřed mezi segmenty kde končí v "černé kapce" kterou je překryt dekodovací čip .Ten je také součástí velkého tištáku. Celé je to překryto krytem a připomíná to jako by tam byla zapájena běžná segmentovka. Ty tenké drátky se přeruší časem a nejde to opravit.
ale má jednu dost nepříjemnou vadu, na kterou se třeba připravit. Odchází postupně segmenty displeje. Je to skoro až vlastnost.
Snadno výměnou se to spravit nedá. To nejsou do tištáku zapájené segmentovky (jak jsem se kdysi najivně domníval). LED čipy jsou přímo na hlavnim tištáku od nich vedou supertenké drátky doprostřed mezi segmenty kde končí v "černé kapce" kterou je překryt dekodovací čip .Ten je také součástí velkého tištáku. Celé je to překryto krytem a připomíná to jako by tam byla zapájena běžná segmentovka. Ty tenké drátky se přeruší časem a nejde to opravit.