Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Diky za info, tabulka opravena
Jelikož mám toto téma vyhrazené převážně na hlášení chyb a technické připomínky k chodu fóra, přesunul jsem téma ohledně dodržování pravidel sem: o-serveru/diskuze-o-dodrzovani-pravidel-t19893.html
Hýbal někdo s dobou, po kterou se dá upravit příspěvek?
Proč?
Do teď to šlo během několika minut úplně snadno a ještě potom několik desítek minut také, jen se pod textem objevilo "příspěvek upravil 1x" nebo tak něco.
Teď se k tomu nedostanu ani po pár minutách, chybí tam ikonka s tužkou...
Proč?
Do teď to šlo během několika minut úplně snadno a ještě potom několik desítek minut také, jen se pod textem objevilo "příspěvek upravil 1x" nebo tak něco.
Teď se k tomu nedostanu ani po pár minutách, chybí tam ikonka s tužkou...
Ano, byla zkracena doba upravy prispevku na 5 minut... tj. vyslovene na upravu chybne odeslaneho prispevku...
Množily se tu udajne případy, kdy po nekolika dalsich komentarich upravil autor puvodni prispevek a pak vsechny nasledujici komentare, ktere puvodne mely smysl, byly najednou uplne mimo...
Množily se tu udajne případy, kdy po nekolika dalsich komentarich upravil autor puvodni prispevek a pak vsechny nasledujici komentare, ktere puvodne mely smysl, byly najednou uplne mimo...
To je mrzuté, že se kvůli blbečkům tohle změnilo.
No nic, budu si dávat větší pozor, přizpůsobím se a když tak dopíšu, co jsem zapomněl v dalším příspěvku...
No nic, budu si dávat větší pozor, přizpůsobím se a když tak dopíšu, co jsem zapomněl v dalším příspěvku...
... to je super! ... mne to takto vyhovuje, pretože sa tu už x-krát snažilo pár jedincov urobiť zo mňa blbca pomocou dodatočnej editácie ... nebudem radšej menovať konkrétne osoby
pixel -- možná by nebylo od věci přejmenovat vlákno "Blues, R&B" na "Blues & blues-rock", protože o rhythm and blues tam stejně nikdo nepíše
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rhythm_and_blues
a hudebníkům jako James Brown, Bobby Womack nebo Alicia Keys vyhradit spešl vlákno Rhythm and Blues.
???
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rhythm_and_blues
a hudebníkům jako James Brown, Bobby Womack nebo Alicia Keys vyhradit spešl vlákno Rhythm and Blues.
???
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zadam pixela o vyreseni. Nebo se nam zapleveli dalsich milion vlaken v tomto sporu.
Prosim Vas, je to tu fakt, ale fakt trapne!
Tusim, ze do vlakna o AVS Praha som vcera pisal, ze Nautily boli pripojene kablom, v ktorom boli 4 pary tenkych dratikov.
Jimmi na to odpovedal, ze tie dratiky su strieborne, k comu tam BV dodal, ze striebro je o 10% vodivejsie nez med.
No a cele toto kamsi zmizlo...
Tusim, ze do vlakna o AVS Praha som vcera pisal, ze Nautily boli pripojene kablom, v ktorom boli 4 pary tenkych dratikov.
Jimmi na to odpovedal, ze tie dratiky su strieborne, k comu tam BV dodal, ze striebro je o 10% vodivejsie nez med.
No a cele toto kamsi zmizlo...
Este je mozne, ze to bolo vo vlakne Kabelguru, kde by to bolo offtopic. Ale i tak ... ak sa v komercnych vlaknach nesmie slobodne diskutovat, tak by bolo fajn ich oddelit do inej rubriky, a kazde vlakno by si moderoval sam predajca.
Nieco podobne je i na diyaudio, kde je komercna arena vyznacena takymto varovanim:
Zvazte nieco podobne i tuto...
Nieco podobne je i na diyaudio, kde je komercna arena vyznacena takymto varovanim:
Zdroj: https://www.diyaudio.com/forums/vendor- ... ments.htmlThis is a commercial area
Disclaimer: This Vendor's Forum is a paid-for commercial area. Unlike the rest of diyAudio, the Vendor has complete control of what may or may not be posted in this forum. If you wish to discuss technical matters outside the bounds of what is permitted by the Vendor, please use the non-commercial areas of diyAudio to do so.
Miero, myslím že to bylo v AVS Praha , asi zasáhla China a nebo CCCP, nebo že by Donald?
Admin zřejmě nechce zatahovat kable do jiných vláken, což je samozřejmě dobře, akorát nevím proč zamknul to, kde jsme se mohli svobodně "diskutovat" a taky jsem zvědav až někdo nějakou Rh koncovkou shodí deku a mračna se rozestoupi, jestli se výmaz stane také.?
Admin zřejmě nechce zatahovat kable do jiných vláken, což je samozřejmě dobře, akorát nevím proč zamknul to, kde jsme se mohli svobodně "diskutovat" a taky jsem zvědav až někdo nějakou Rh koncovkou shodí deku a mračna se rozestoupi, jestli se výmaz stane také.?
Dobrý nápad...Miero píše: ↑05 bře 2019 10:27Nieco podobne je i na diyaudio, kde je komercna arena vyznacena takymto varovanim:Zdroj: https://www.diyaudio.com/forums/vendor- ... ments.htmlThis is a commercial area
Disclaimer: This Vendor's Forum is a paid-for commercial area. Unlike the rest of diyAudio, the Vendor has complete control of what may or may not be posted in this forum. If you wish to discuss technical matters outside the bounds of what is permitted by the Vendor, please use the non-commercial areas of diyAudio to do so.
Dva dny jsem tu nebyl a dnes koukám, že dostal ban Kutil.
Je to Kutil191, co dával zajímavé tipy v sekci "Co poslouchám"?
Na jak dlouho??
Přišel mi naprosto v poho, co se stalo???
Je to Kutil191, co dával zajímavé tipy v sekci "Co poslouchám"?
Na jak dlouho??
Přišel mi naprosto v poho, co se stalo???
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vzdyt to sam pises: ban dostal kutil, ne Kutil191.
(viz funkce Vyhledavani )
(viz funkce Vyhledavani )
OK, netušil jsem, že je tu víc kutilů...