Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Ve Firefoxu 50 je to o.k., tabulka fóra je užší a reklamy vedle ní. Ve FF 26 je fórum přes celé okno a reklamy přes něj. Asi bych měl upgradovat, no. Na druhou stranu v 90 % je potřeba upgradovat jenom kvůli takovýmhle blbostem, což mě unavuje. Čím větší blbost, tím novější verze softwaru je potřeba, aby nerozbourala to podstatné...
Tak FF 26 je z roku 2013... stare verze nekterych prohlizecu chybne interpretuji nektere CSS kody.
A vzhledem k bezpecnostnim diram ve starsich verzi by me vubec nenapadlo, ze nekdo muze pouzivat takto starou verzi... to je fakt dost riskantni.
A vzhledem k bezpecnostnim diram ve starsich verzi by me vubec nenapadlo, ze nekdo muze pouzivat takto starou verzi... to je fakt dost riskantni.
V noci byl technicky problem na hostingu, proto neslo vkladat nové príspěvky... již je vše opraveno
Dnes byly stránky přesunuty na jiný server, kde je nainstalováno PHP 7.
Pokud by se někde náhodou vyskytla chyba, dejte sem prosím vědět.
Proběhl update na phpbb 3.2.2
Nezobrazují se mi značky u vláken.
Tipuji to na nějaký problém s cache prohlížeče... ikony se normálně zobrazují
Mám problém do příspěvku vložit více obrázků. jeden dám bez problému, ale když vložím druhý, ukáže se jen jeden z nich a místo druhého hláška "XXXXYYY123.jpg je dlouhodobě nedostupná". Zkoušel jsem to jak přetahováním, tak nahráním, ale pořád to stejné.
Kde může být problém?
Kde může být problém?
Zkousel jsem ted vlozit vice obrazku jako prilohu a slo to v poradku... kde konkretne se to stalo?
- Přílohy
-
-
-
viz výše - vložil jsem dvě fotky a když jsem první náhled, bylo to tam a při druhém to zmizelo...
Uz jsem to nasel... je chyba v phpBB... nesmi se dat nahled pred odeslanim a problem je i pri editaci prispevku s prilohami
https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-15506
Uz tam je nejaka oprava, oznacena jeste jako RC, takze neni jeste finalni... nedavat zatim tedy nahled pred odeslanim
https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-15506
Uz tam je nejaka oprava, oznacena jeste jako RC, takze neni jeste finalni... nedavat zatim tedy nahled pred odeslanim
Tak jsem nasel zdrojovy soubor chystane aktualizace phpBB a uz je to opraveno.
Ahoj. Skryty quick chat mezi uzivateli...nebude mozny?