Laco Deczi & Celula New York (SK/CZ/USA)

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
antipop
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Laco Deczi & Celula New York (SK/CZ/USA)

Příspěvek od antipop »

https://www.kcgolf.cz/kalendar-akci/fabrika-musica-2/ *2thumbsup*

1.10.2021 19:00:00
FABRIKA MUSICA
Skvělý koncert velkého semilského jazzového festivalu JAZZ POD KOZÁKOVEM proběhne zcela v netradičním industriálním prostoru „FABRIKY 1861. Široce rozkročené pojetí jazzu, fascinace rytmickými sekvencemi a abstraktním vokálem, experimentování a neustálá potřeba hledání zvuku, takový je hudební projekt skupiny Zabelov Group. Hlavní hvězdou bude slavný trumpetista Laco Deczi se svou kapelou Celula New York složenou ze samých skvělých muzikantů. Zazní moderní jazz s názvuky latiny, které jsou v podání amerického jazzového trumpetisty slovenského původu Laca Decziho hudební lahůdkou. Přijďte si užít příjemný večer v netradičním koncertním prostředí.

efičák
Kontaktovat uživatele:

Re: Laco Deczi & Celula New York (SK/CZ/USA)

Příspěvek od efičák »

Laco (86 let) a skupina v Havířově hrála skladby z desky Proton a pak další od basisty a krásná předělávka Beatles od klavesisty. Velmi se mi líbila druhá polovina koncertu, kdy hudebníci holdující ušlechtilým rumům, doplnili nedostatek po předchozím dnu a jali se hrát dohromady do rytmu. :)
A jen jeden konzervatoří vzdělaný hifista podotkl, že levá bedna nehraje co by měla. Já to neslyšel, ale věřím mu.
Užili sme si to moc a ten zmíněný kamarád dal vydělat kapele nákupem LP a dalších výrobků s nápisy, potvrzující náš vynikající vkus.

Tinnitus jsem šetřil pomocí sluchátek a hlídače decibelů v appce mobilu.

Dále mě potěšilo pivo 🍺 Koníček Ryzák 11°.
Jeho plná chuť s vynikající pitelností lákala k dalším sklenicím a podkreslovala hezký zážitek.

Dobré to bylo!

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Taky jsem si zašel na jeden z jeho posledních koncertů. Byl jsem v listopadu v Bruntále. I když už je na Laczim vidět pokročilí věk. Hraje mu to parádně. Opravdu velký zážitek. Zvuk slušný, jen trochu více nahlas než bych si přál. Ale měl jsem taky jednu drobnou výtku ke zvuku. Když hraje baskytarista vpravo a zvuk jde z opačné strany. Hned to každému zní divně. Po koncertu jsem si koupil vinyl Proton a nechal podepsat na památku. Jsem rád že měl možnost si ho ještě poslechnout.

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

Je ve svém věku pořád dobrý, taky byl u nás a zakoupil jsem dvě LP, též si je nechal podepsat.

Odpovědět