AC/DC - PWR UP Tour 2024
AC/DC - PWR UP Tour 2024
Lístky do Bratislavy sú doma. Idete niekto?
Re: AC/DC - PWR UP Tour 2024
Čo stojí taká sranda?
Fúha, tak toto nie je pre plebs. To som zvedavý kolko ludí im tam za ten peniaz pôjde. Ja teda nie.
OK, odkážem Angusovi keď ho stretnem že to s cenami posr..li a že JV nepríde
No vyzera, ze sa to predava celkom dobre. Za 3 dni sa europske turne vypredalo, az tak ze pridavali 3 koncerty .....
Pocitam ze v BA tu bude tiez viac ludi ako na papeza .
Vy hifisti ste divni , nad 130 euro listok na koncert ohrnate nos, tisice euro za nezmyselne voodoo je v pohode. To nikdy nepochopim.
Som proste socka, čo narobím. Je to pre mňa vela. A woodo u mňa nemá šancu. Keď mám volné nejaké euráče, radšej si kúpim nejaký nosič.
A...su to ozajstný elektrikári lebo zaplateny figuranti, statisté?
Nemyslel som teba a konkretne ani AC/DC [aj ked 130 euri je za koncert kapely takeho rangu uplne ludova cena]. Ani nechci vediet kolko stoji tak Metallica, alebo teda kolko stoji U2 v Las Vegas. Navyse je to v BA, takze to je len bonus, ze sa tam dovezies MHD.
Keby som bol fanusik AC/DC tak idem aj brigadovat do kauflandu, keby som nemal 130 euro, mozno je to posledna sanca ich zazit nazivo, v zivote je 130 euro uplne nic. Napriklad doteraz nas z manzelkou prejdu zimomriavky, ked pocujeme v radiu Eltona Johna a spomenieme si na minulorocne Glastonbury a jeho psoledny koncert. To bol nezabudenutelny vecer.
Ja napriklad koncerty milujem a jeden dobry koncert ma pre mna vacsiu hodnotu ako 10 audiofilskych zamenitelnych jazzovych brnkaciek na vinyle.
Kdyby ty koncerty byly vesměs skvěle nazvučené, vyhozené peníze by to nebyly.
Každý to cítí jinak.
Já bych se např. při představě účasti na koncertu "Eltona" osypal vyrážkou....
Každý to cítí jinak.
Já bych se např. při představě účasti na koncertu "Eltona" osypal vyrážkou....
Je to na letisku, a to nazvučenie pre mňa osobne pri tejto kapele nie je priorita. Je to taká srdcovka a nostalgia, že zvuk ma až tak netrápi.
Open Air akce jsou vyjimkou, zpravidla. Ale cumet na temeno hlavy předemnou nebo na zada 2 m chlapa.... To uz opravdu ne.
Ale zase, chodi se tam za atmosférou.
Ale zase, chodi se tam za atmosférou.
Tak tak, tá atmosféra
Mám to na sedenie, tribúna.
Inak priekupníci už sú vo svojom živle...hajzlíci.
https://www.bazos.sk/search.php?hledat= ... =&kitx=ano
Mám to na sedenie, tribúna.
Inak priekupníci už sú vo svojom živle...hajzlíci.
https://www.bazos.sk/search.php?hledat= ... =&kitx=ano