YES
YES
Můj favorit. V pospubertálním věku jsem chtěl mít všechny desky Yes. Jako student jsem chodil makat, abych na ně našetřil. Před vojnou jsem je ale všechny prodal a peníze propařil. Dnes mám zase všechny, které vyšli na LP do roku 84.
Re: YES
to Fox:
je vidět, že jsi do hudby fanda
je vidět, že jsi do hudby fanda
Další z mých Top 10. Byl jsem tady na nich asi 3x. Nejvíc se mi líbil koncert v malé sportovní hale v Holešovicích. Pak jsem byl i na sólo Andersonovi a veeelkým zážitkem byla nedávná Asia, kde jsem stál asi 7 metrů od Steva Howea .
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Prave jsem poslouchal Topographic a Relayer.Po poslechu techto alb jsem si potvrdil proc YES patrili mezi absolutni spicku progu,jeste s King Crimson a Genesis.VDGG,ELP v zavesu.Hlavne Topographic mne prekvapil,necekal jsem od neho takovy pozitek.A od 10-15 minuty na prvni skladbe Relayer se konal opravdovy progrock masakr,proste nevydane.To co mnoho kapel nedokaze v cele jejich tvorbe to Yes udelali ve 20 minutach.
Tady vidite jak se mi oci vykulily pri poslechu YES:
Tady vidite jak se mi oci vykulily pri poslechu YES:
Parádní foto Zappo:D přopomínáš mi Geddyho Lee z Rush. Jinak yes můžu taky .. Nejvíc pro mě asi
Close to the Edge a Album.
Close to the Edge a Album.
Už někdo z Vás poslouchal novou reedici YES na SHM -CD ???
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ne, zatím je to na cestě.
Asi, teda doufám.
Asi, teda doufám.
Grafická úprava se trošku liší od původního vydání HDCD.Většina obálek je z mnohem tenčího papíru.Bohatostí příloh je ale předčí.Naprosto fenomenální je obal Fragile,který je spolu s YESSONGS naprosto věrnou replikou původních LP
Barevné podání vykazuje malé odchylky,ale pokud někdo nemá možnost přímého srovnání,tak to nezaregistruje.
Nejprve jsem byl překvapen,že je zrovna album YESSONGS téměř vyprodané.Teď už je mi to naprosto jasné
Kdo zaváhal ten už jen může
Poslouchat budu až ve čtvrtek
Barevné podání vykazuje malé odchylky,ale pokud někdo nemá možnost přímého srovnání,tak to nezaregistruje.
Nejprve jsem byl překvapen,že je zrovna album YESSONGS téměř vyprodané.Teď už je mi to naprosto jasné
Kdo zaváhal ten už jen může
Poslouchat budu až ve čtvrtek
Taky jsem to všechno stihnul poklikat. Ovšem mizí to strašně rychle. Nechápu to. Takový zájem a ani ne za 14 dní je to fuč. Na ebay se teď už smějí. Ihned je cena 35 dolarů. A někteří tam mají i po 10 kusech. No prostě kdo zaváhal má smůlu.
Dnes jsem se vrátil z dovolené a doma mě čekalo taky pár kosků. Měl jsem je ale skoro dva měsíce objednané a zaplacené.
Stačil jsem prozatim poslechnout Fragille. Je to naprostý masakr. Tak perfektně jsem to ještě naslyšel a to ho poslouchám už 35 let.
Stačil jsem prozatim poslechnout Fragille. Je to naprostý masakr. Tak perfektně jsem to ještě naslyšel a to ho poslouchám už 35 let.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Hraje to lépe než verze od MFSL?
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Fragile od MFSL zní lépe než japan mini replika,původní verze v HDCD.Bohužel v MFSL existuje pouze Fragile.Nedalo mi to a zakoupil jsem box těchto nových 2009 remasterů.Nndělám si nějaké iluze o lepším zvuku ,ale snad to výjde.Některé tituly jsou už beznadějně vyprodané,hlavně Yessongs,Fragile a Close to the edge.